When you can live forever.



Hej bloggen.
Jag har desperat längtan efter göteborg! Jag vill dit nunununununununununununununununununu!!!! D: Jag ska shoppa på Kawaii Design med Maja så det skriker om det. Och den hemliga planen som vi har, den kommer att toppa allt, jag berättar planen dagen innan den ska utföras. För några dagar sedan köpte jag en Pikachu-väska av en kompis, Felizia, hon är väldigt snel :> Jag köpte den av hennes bror för 50 kronor! Billigt billigt må jag säga!
Idag slutade jag halv 11, har inte tagit min antideprissiva tablett, jag orkar inte heller, den hjälper ändå inte, så vad är det för mening egentligen.
Jag ska också börja läsa twilight böckerna, och hoppas på att dom är så bra som alla säger att dom är, men jag förmår mig aldrig att faktiskt orka läsa dom. Kanske för att jag inte har läst någon riktig bok förutom Vingklippt Ängel på ganska länge nu, men jag vill upp till bevis och kola om dom är så bra.
Jag vill ha rakbladsärr på mina armar, fina fina rosa ärr, som kommer från ett rakblad, rakblad är fina. Så oskuldsfulla och rena.
Nu ska jag nog gå ner och titta på tv tills jag somnar, jag skriver kanske mer idag, hej då bloggen!

Jag må han leva.

Hej bloggen, idag är det pappas födelsedag, jag skulle vilja säga hurra, men det kan jag inte.
Idag fick jag reda på att pappas födelsedag började med att det var några i våran trädgård inatt, några tjejer och några killar. Lycka till med att jag kommer kunna sova nu! Och att man gör något sådant, jag menar, vad är meningen egentligen? Jag ahr mina misstankar på vem det var. Men det säger jag inte. Därför ska jag och min kära lillasyster Inez sitta och bevaka trädgården hela natten, ifall dom kommer igen. Och vi ska ta in våra kaniner, dom ska inte få skada mina älsklingar.
På tal om kaniner så har jag och Inez varit sociala med alla kaniner idag, vi har 4 stycken, som är ute i våran trädgård just nu. Dom är jättesöta :> Först ut har vi Othello, som vi fick av våra sysslingar vars kompis har flyttat till USA, och därför ville hon ha någon som tog hand om hennes kanin, och vi tackade gladeligen ja! Han är svart med lite vitt i sig, liten och öronen rakt upp, hans öga är lite blått också, han är väldigt söt! Men också ganska asocial, så jag och Inez jobbar med socialträning för honom :>
Othello delar bur (en stor) bur med Pandora, vi köpte henne som partner till Othello, dom gillar varandra mycket :> Pandora är hälften harkanin och därför ganska så stor, vild-kanin färgad och har stora öron som står rakt upp, hon har helt underbara enorma ögon som det är lätt att fastna för :> Hon har rymt 2 gånger men vi har fått tag i henne, hon har dock slutat att försöka rymma nu, men hon är också rätt asocial, jag och Inez jobbar upp hennes sociala förmåga.
Efter Pandora kommer Emo, en kanin vi fick av några vänner till familjen som skulle flytta, och vi fick honom. Han är en lejon-kanin, han har en stor fluffig man där framme :> Han är någ den socialaste av dom alla, men kan bli sprattlig och rädd om man håller honom eller pussar honom på fel sätt. Det är inte så mycket träning med honom, men han är så söt, så jag och Inez håller honom ändå.
Efter Emo kommer Isor, en kaninunge som bara är 3 månader gammal, vi köpte honom som partner till Emo, men eftersom emo är hane och inte kasterad slutade detta i att Emo face-fuckade Isor, bokstavligen. Så Isor bor i en annan bur, han ska dock få en större med tiden. Isor ser ut som en liten lakritsglass, och precis som Emo, har han en liten rufsig man på framsidan. Han är inte så van vid oss, så han är lite rädd, men han blir tamare allt eftersom. :>
Gud vilken no-lifer jag är insåg jag precis, haha. 
Jag går klädd i linne och i shorts, det brukar jag aldrig ha, linne då, men jag har det nu,för att alla ska tro att jag mår helt okej och sluta med att kontakta BUP och blabladgdlghdsljghsdklghsdkghksdjghsdkjghkdjghasfhjskhasjkfhasj. Jag mår inte alls bra, jag blir fetare och fetare, magen vller snart ut över hela golvet! Är det normalt! Nej det är det inte! Jag är tjock och ful och äcklig! Jag kan aldrig säga att jag gillar mig själv, kommer aldrig kunna säga det heller! Hur mycket någon än tvingar mig, kan jag bara inte säga det. Jag hatar mig själv och så är det med det.
BUP var jag på för några dagar sen, då frågade min psykolog om jag hade haft en bra sommar. Förutom att jag har blivit psykiskt torterad under hela sfihdifhdofiodf-sommaren! Ja, då har den varit superbra, men vänta, då finns det ingenting kvar av den! Nu åker den jävla ordboken ut ur mitt liv, jag vill aldrig se honom igen! Ush och fy på honom! Det var han som kom på schemat, eller det var BUP. Dom är onda! Rakt igenom, dom har inga känslor och inget hjärta! Robotar! Det är dom! 
DÖ!
Nu sitter jag här och skriver, men jag har inget att skriva om. Varför skriver jag? Jag vet att jag vill skriva men jag vet inte vad jag vill skriva. Jag får snart psyk på mig själv! 
Nu ska jag sluta skriva innan jag tråkar ut dig och mig själv till döds,bloggen! 
Hej då.  

Dagen.

God afton bloggen.
Jag måste verkligen fixa till dig snart, som tur är ska snällaste Emelie hjälpa mig, hon är jättesnäll och söt :> Och dessutom duktig att redigera och sådant. :>
Första skoldagen var det igår, såg jag fram emot det, NEJ! Men jag vaknade tidigt som tur var 06:30, så jag hann gå upp och göra mig i ordning, jag har slut på min vita kajal, mammas sög, och det gjorde min nya också. Jag måste köpa en ny så fort som möjligt. Och skaffa löshår, och sy eget löshår, jag vill ha långt hår, det är så fint, och man kan göra så mycket med långt hår. Taxin anlände vid 07:55, jag hann göra mig klar och gick ut mot den lilla bilen prydd i olika märken med adresser för olika bolag. Det var en mycket skäggig gubbe som körde mig, med stort yvigt vitt skägg och med stora ögonbryn. Resan dit var väldigt lång och tråkig.
Vi fick baka kanelbullar första gången, degen var slemmig och seg, men den var ändå rätt mysig att knåda i.
Efter detr åt vi tacos och dom la upp överdrivet mycket köttfärs, mamma har tydligen sagt att jag ska "äta som en karl".
VADFAN I HELVETE ÄR DET FÖR UTTRYCK?! Jag har aldrig ätit som en "karl" och vill inte göra det heller! Men såklart ringde läraren mamma och mamma fick damp och fick mig att känna mig helt jävla oönskad oc blablalblalblalbswofjapighadogdhagoadghadghaduga. Jag hatar dom.
Idag i skolan bakade vi också, och dessutom slutade vi halv 1, sen kom jag hem och sov, hur läbnge vet jag inte, men jag behövde sova kände jag, så jag lät mig själv göra det. 
Idag har jag inte gjort så mycket, suttit vid datorn och letat bilder på supersnygga manba-tjejer :>
Nu orkar jag inte skriva mer, jag ska försöka vara mer aktiv i förtsättningen :>
Godnatt bloggen :> 


Strawberry Razors

Hej bloggen. 
Min mage har växt, jag ser inte revbenen lika tydligt längre, dom sticker ut, men inte alls som dom gjorde innan. Jag blir fetare och fetare! Jag hatar BUP, det är dom som har gjort så att jag blir såhär fet. Jag vill väga 40-45 kg, endast då blir jag nöjd med min kropp. Alla säger att det inte är hälsosamt, men det skiter jag blankt i, jag vill bara vara nöjd med mig själv. Och det kommer jag aldrig att vara. Jag vågar inte väga mig, jag vet att jag kommer ha gått upp massor i vikt, och då vill jag bara spy. Men det går inte, för jag vill inte komma in på sjukhus, men det skulle jag ha gjort. Shemat dödar mig, jag vill inte ha något jävla schema som hela mitt liv ska anpassas under! BUP är onda, dom är robotar, det vet jag nu, för dom är programerade att leka gud och ge människor olika diagnoser och mediciner.
Innan idag tog jag fram ett rakblad från badrummet, jag ville skära, djupt, djupt ner i mig själv, men jag kunde inte pilla ut rakbladet och därmed struntade jag i det. Jag är så värdelös så att jag inte kan det. Och om jag skärde mig så skulle mamma och pappa märka det, och hela BUP grejjen skulle vara igång igen och jag ORKAR inte. Även om jag vill, om jag inte får göra mig av med fettet får jag pumpa ut mig själv på blod istället. Men jag kan inte, alla skulle märka, eftersom jag tvingas att bada för dlhadljghdljghldjsdghsdlgjsdhgsdgjksdghksdghsdkghsdkjghsdkghdskjghsdkjghsdkjgsdkghksdgdak-pappa, så kan jag inte, för alla skulle se mina ärr. Och då skulle den nyheten sprida sig väldigt snabbt. Jag hatar att bada, jag vill inte visa min uppsvällda mage eller lår som är så stora att dom hänger ner i den jävla marken! Plus att hårfärg bleks av klorin och vatten och jag gillar heller inte att bada med människor! Men pappa är så söhrfghdlghlfsdjghdaikfjpwedakisdjfpöas-dum och låter mig inte åka till göteborg om jag inte badar. Och mamma vågar inte säga emot , så om jag vill åka till göteborg så måste jag bada! Dö!
Det ända jag gillar med Sverige är Göteborg, den staden är så himla skön i sig själv. Massa roliga butiker och jättemånga sushibarer, jag älskar Göteborg! Snart ska jag dit med min storasyster, i slutet av augusti och vara där i en hel helg, och då ska jag träffa underbaraste Maja <3 Och vi ska shoppa tillsammans på Kawaii Shop, det blir högst kul, bara det att min storasyster måste följa med och träffa Maja, för jag är bara 14 och får inte träffa främmande människor.
Fail.
 Eftersom jag har vissa diagnoser så kan mamma och pappa få pengar av något, som betalar för alla gånger vi får åka till BUP och betala för nya mediciner, det ska jag kanske få, och pappa sa idag att om dom får mycket pengar. Så finns det en chans att jag och mamma kan få åka till Japan! Jag ÄLSKAR Japan, det är det bästa landet någonsin, där blir man accepterad för den man är, och inte för hur man ser ut, där finns så många roliga stilar också, och heta klädbutiker, och japanska är ett vackert språk! Det ska jag lära mig någon gång.
Nej nu har jag nog skrivit färdigt för denna gång, hej då bloggen.

bloglovin

Photobucket Jag heter då CupCake och bor i Laholm i Halland med min familj. Japan är mitt drömland och jag ska bo i Tokyo när jag fyller 18. Just nu är jag dock 14. Jag bloggar bara för mig själv och inte för någon annan, om du känner dig deprimerad efter att ha läst denna blogg. Fortsätt inte då.