Blekt hår.

Nu har ännu en gång blekt håret, men denna gången var det faktiskt bara min enorma utväxt som blektes, och det blev ungefär lejon-färgat, lite oranget. Vilken tur att jag har en blekning till, den ska jag använda snarast! Jag siktar på att få platinablondt hår rakt igenom! Det är otroligt fint! ♥
Jag sitter och dunkar Hime Trance, den musiken är bra, och så håller jag på att fundera ut mina nyårslöften, det vet jag inte riktigt vad det blir.
Nu ska jag nog flyga vidare i den eviga cyberspacerymden!
Hejdå.

Jag vill bli 18!

Jag vill bli 18! Nu! Tiden går så jävla långsamt att en dag känns som 1 hel vecka! Jag orkar inte! Jag vill bli 18 med en gång! Flytta till Japan! Jag hittade en bild på en lägenhet i Tokyo som jag vill ha för 5000 kronor i månaden ungefär. Det är billigt! Om man tänker på att Tokyo är en av världens dyraste städer, då behöver jag nog ställa mig i kö nu, eftersom det är många som vill bo i Tokyo. Det är ingen stor lägenhet, men jag tycker dock inte att jag behöver mer plats. Om jag kunde, så hade jag velat dela en lägenhet med någon, någon som också brydde sig om mode, det hade varit perfekt.
Kanske i Shibuya-disktriktet, men det är nog ännu dyrare. Så jag nöjer mig nog med det.
Jag ska kämpa för att få det! Jag ska kämpa som fan! Det finns inget ge upp! Jag ska kämpa nu! Livet blir svårt ibland, men vadfan, det blir det för alla, jag ska kämpa!
Jag vet inte vad som händer, kanske, har jag börjat kämpa, tror jag att jag klarar det nu? Det är en skum känsla, men en härlig sådan.
Den känslan vill jag ha med mig! Alltid ♥
För jag vill klara det! ♥

Jag vet inte.

It’s like you’ve given up
You’ve had enough
But I want more
No I won't stop
Because I just know
You’ll come around
Right?

Merry x-mas ♥

Jag önskar er alla en riktigt jävla god jul! ♥

Dan före julafton.

Idag går dagen mycket långsamt. Det är nämligen dagen före julafton.
Jag gillar julafton, men varför all dess mat? Vad är meningen med att äta så mycket? Ska försöka stoppa i mig så lite som jag bara kan. Det kommer jag säkert inte att lyckas med men vi får väll hoppas.
Pappa sa att jag kommer att bli överlycklig när jag får min julklapp, jag gissar på dessa två alternativ:
1. Löshår
2. En resa till Japan

Alternativ två är bara en dröm, men jag kan väll hoppas. Samtidigt så får jag inte lägga upp för höga förväntningar, för då kommer de bara att krossas och jag blir bara deprimerad.
Men om man återgår till idag då, så har jag inget gjort, mest legat och tittat på tv och suttit här hela dagen. Det känns som att jag nästan kan hela TV:tablån snart, det är ganska kusligt.
Men just nu sitter jag väll och funderar på vad jag ska ha på mig, det blir nog något färgglatt, eftersom det är jul, kanske något rött, jag vet inte. Men rött och rosa tycker inte jag går så bra ihop, så jag vet inte. Men det hinner jag säkert klura ut till imorgon. Då får ajg också tillfälle att använda min nya parfym som jag fick av storasyster som inte gillade den. Den är rosa och luktar faktiskt gott, men jag föredrar lite mer godis-lukt, som ungefär Hello Kitty bodylotion, dom luktar mycket gott!
Nu ska jag vara social på msn, om jag hittar någon som jag vill prata med.
Hejdå.

GAAH!

Smäll inte raketer! Fattar ni inte hur jävla rädda kaninerna blir!
RAGE!
Raketer ska man förhelvete skjuta upp på nyår!

Orka.

Snön är så fint! Ack så olidligt vackert!
Idag har jag gjort en snögubbe med pattar, hon fick otroligt nog på sig en BH! Det var sjukt awesome!
Nu är klockan 1:18 och jag kan inte riktigt sova.
Mamma och pappa har sagt att dom kommer köpa en bra present till mig, eller att dom har det i alla fall. Jag hoppas att det är löshåret som jag önskade mig! Då blir jag faktiskt fett glad!
Öh, jag har inget att skriva.
Hejdå.

Natt.

Jag har gjort julkort nu! Jag kände mig mycket kreativ när jag gjorde dom. Jag hoppas att alla som får julkorten blir glada!
Jag vet inte, det känns som att jag har kommit in i en jag-är-beroende-av-min-blogg-period. Då har jag märkt att jag skriver de mest tråkiga och mest onödigaste saker att egentligen blogga om. Men jag orkar inte bry mig! Det är inte jag som läser det. Om folket tröttnar så kan dom lämna min blogg. Denna blogg är nog inte gjord för att synas riktigt, den är bara gjord för att jag behöver skriva. Så jag orkar inte bry mig om någon slutar läsa. Om du inte gillar det. Läs det inte.
Öh.
Nu ska jag vara lite mer social på msn och sedan sova.
Godnatt.

Om 4 dagar är det jul.

Tänk att om 4 dagar är det jul. Bara fyra ynka dagar. Haha.
Tiden går snabbt, men ibland långsamt, kanske lite för långsamt!
Jag vet inte riktigt varför jag skriver precis nu, kanske för att jag är uttråkad eller bara helt enkelt vill skriva, snart ska jag ner och spela Cluedo! Det är ett sjukt kul spel faktiskt! Men man måste använda hjärnan så det betyder att det är lite svårt för mig.
Idag har jag och lillasyster lyssnat på Working out Barbie och städat våra rum inför julen, jag fattar inte, varför städa? Det känns totalt mycket mysigare när det är stökigt, jag känner mig så tom och instängd när det är städat, men det blir stökigt igen om ett par dar tror jag.
Nu ska jag typ göra lite random saker.
Hej då.

Hemma.

Jag fick ta ut mina örhängen. Tydligen så blev jag allergisk mot plastet på baksidan och hela mitt öra svullnade upp. Nu ska jag besöka en läkare imorgon. Fail.
Igår hann vi till Kawaii Design, Jenny och Ylva-li fick sina julklappar och jag passade på att köpa lite smått och gott! Även på Gekås.
Mamma och pappa var snälla och köpte en bananofån till oss! Den är söt!
Nu vet jag inte riktigt varför jag skriver här. Ska nog spela Mario Kart med lillasyster!
Hejdå.

Roadtrip. Eller något sånt.

Imorgon så åker jag, först till Gekås och sedan vidare till Göteborg. Jag hoppasatt jag ska kunna svänga inom Kawaii Design, men då måste vi vara klara på ullared ungefär vid klockan två, men vadfan, vi åker ju vid halv 6 på morgonen och om vi skyndar oss så hoppas jag att vi är färdiga i alla fall. Bara om vi inte kommer försent, igen, våran familj är ökända för att vara försenade. Det är bara för att mamma och pappa är så jävla lata och inte orkar kliva upp i tid, men jag ska fan ringa och väcka dom klockan halv 5. Då får dom fanemej ta och stiga upp ur sängen hur skön den än är. Dom tjatar alltid på oss att vi inte ska komma försent till skolan, så nu får dom också känna på hur det känns att vakna tidigt!
Jag hoppas verkligen <3
Vad jag ska köpa på Gekås blir väll hårspray,blekning och hårinpackning, kanske lite underkläder och accesoarer, men det beror ju på vad de har för priser och om de är något som jag gillar, jag hoppas de har några billiga stringtrosor där! Jag älskar stringtrosor, jag har faktiskt ingen aning om varför, det är kanske bara för att vissa av dom är så söta! Jag gillar liksom att vara lite.......lättklädd. I alla fall när det gäller underkläder, jag tycker att boxers är för trånga. Smink får jag ju såklart inte glömma, jag ska köpa en flytande och en fasst eyeliner!
När jag kommer till Kawaii Design blir det nog en ny mössa och kanske ett piercingsmycke att ha i öronen sen, men jag kan inte planera för mycket, eftersöm det inte ens är säkert att vi ska dit.
Det blir en stressig dag imorgon, och jag ska upp redan klockan 4 på morgonen för att göra mig i ordning.
Så nu ska jag slurpa i mig min Festis, ta en dush och sedan gå till sängs.
Godnatt!

Frihet! Äntligen!

Nu har det kommit! Det som jag så länge väntat på! Nu har äntligen lovet kommit!
Jag tjänade ihop hela 890 kronor så här ska det shoppas! :D Jag är så jävla glad! Så fucking lättad för ett par veckor i alla fall! Men allting kommer ju tillbaks. Men låt oss göra det bästa!
Om inte.
Det blir som alla andra lov då jag bara sitter framför TV:n och slösar bort hela lovet, det kommer säkert att bli så, eftersom jag har ingen att umgås med. Jag längtar till jul, och nyår, med Felicia! ♥ Men jag vill inte gå runt och vänta på saker hela lovet! Jag vill göra något! Men jag ska ju leka i snön om den fortsätter med sitt trevliga sällskap! Som jag gjorde idag, jag och Inez hade snöbollskrig och gjorde snöänglar! Det var riktigt kul! Man fick vara liten igen.
Nu ska jag snart sova, jag är supertrött.
Godnatt!

Piercing i örat.

Idag har inte varit någon särskild dag. Den har väll flytit på som vanligt, men om ungefär 40 minuter ska jag iväg och få hål i öronen! Peppad!
Snön har kommit och hälsat på, det trodde jag adlrig att den skulle göra, men den ville väll skänka oss sin vita gåva. Den kommer också några dagar fram, så jag har något att se fram emot, eller, det blir i alla fall i en fin miljö!
På lördag ska jag till Gekås och det blir mycket roligt! Ska köpa julklappar och blekning,hårspray och hårinpackning i massor!
Nu har jag inget mer att säga, jag känner mig lite tom.
Hej då.

Seg söndag. Men snart är det lov!

Igår kväll hade jag en väldigt udda dröm.
Jag drömde att jag och Emelie och Maja och en massa andra random folk skulle till Ullared (Gekås). När vi var inne på Gekås så fick vi helt plötsligt höra om ett världsherravälde som skulle hända snart. Men vi tog ingen större notis.
Efter det så såg vi en massa fjortisar och helt utan att bry oss så stod vi i rulltrappan och dansade ParaPara.
När vi skulle gå ut ur Gekås så kände vi att marken började skaka och såg på en lägligt placerad TV hur en atombomb som såg ut som en verktablett kom emot oss. Men vi tog ingen större notis av det heller när alla andra där inne fick fullständig panik.
Vi såg en Purikura-automat istället och gick genast in för att ta några Purikuras! Det kostade egentligen 75 kronor per purikura, men eftersom alla folk hade jättepanik så smet vi inn och började ta Purikuras. Då kom helt plötsligt min gamla klasskompis och sa att han tänkte skvallra men vi drog in honom i Purikura-automaten och började ta en massa purikuras med honom. Trots att det var värsta invationen där ute så hade vi fullt upp med våra Purikura-bilder.
Plötsligt så kom mamma och sa att vi skulle till Willys helt lungt och drog ur mig ur Purikuran och Emelie och Maja. Sedan så åkte vi till Willys och hittade ännu en Purikura och började ta en massa roliga bilder i den.
Senare fick vi höra att det var en bondgård som hade hotat att spränga en atombomb, då sprang vi ut till den bondgården och planterade sprängmedel i huset. Konstigt nog så sprängde vi aldrig bondgården utan satte lim på deras stolar istället.

Ja, jag drömmer helt sjuka drömmar. Vissa är roliga och andra är inte sådär jätteroliga. Idag har det varit söndag, och det är ju helt klart tråkigt. Men snart så är det ju lov, så det är inte så farligt! Bara det att man ska orka med sista veckan i skolan också.
Imorgon så ska jag läsa upp dikter för gamlingar i utbyte mot pengar. Jag undrar hur mycket jag har tjänat. Hur mycket jag än har tjänat så blir det en väldigt massa shopping!
Nu ska jag chatta och flyga vidare genom cyberspace!
Hejdå!

Tjockis.Fetto.Äckel

Idag har jag varit med underbaraste Felicia! <3 Hon är så underbar, men så mager, så jävla mager. Jag tänker på henne varje dag, hon är min syster, eller det är nästan som det, jag vill spendera hela mitt liv i kontakt med henne om jag bara fick chansen.
Sedan så ljög jag för pappa och sa att jag hade ätit hos Felicia, men det slutade ändå med att jag satt och åt godis.
Jättebra CupCake
Jättebra!
DITT JÄVLA FETTO!
Jag har alltid haft ett konstigt förhållande till mat, alltid så har det varit att jag har ätit jävligt mycket och inte brytt mig eller att jag inte äter alls eller inte vill i alla fall. Just nu vill jag inte äta, men tvingas såklart av mina föräldrar för att BUP har sagt det till dem och de måste blindt lyda varje ord som BUP säger, om BUP hade sagt att de skulle kasta mig från ett höghus så hade de gjort det!
Imorgon ska jag göra det, jag ska ställa mig på den fruktade vågen och kolla hur mycket jag väger, säkert typ 150 kilo eller något!
Jag lovar att om jag fortsätter äta som jag gör så kommer jag sluta upp som en kille på 150 kilo som fortfarande bor hemma och tittar på porr hela dagarna eller någontingsånt! Hemska hemska hemska tanke!


Jag skulle kunna döda för att vara såhär smal
, så jävla fin hon är!
Men jag kommer ju aldrig att bli det, jag kommer gjödas upp i resten av mitt tonårsliv. De säger alltid att tonåren är dina bästa år, och visst, det är dom, men om man inte spenderar dem på rätt sätt så blir dem bara dagarna i mängden. Jag vill att mina tonårsår ska vara de bästa åren i hela mitt liv, men so far så vet jag att de inte är det. Men jag får väll hoppas. Hoppet lämnar mig aldrig.
Hoppas jag ♥

Nej.nej.nej.nej.nej

Om du dör, dör jag med dig. ♥

Född till evig fetma.

Fyfan!
Inte ens ett jävla godislöfte kunde jag få! Dra åt helvete!
Seriöst! Nu kan allting bara dra åt helvete, förutom vissa saker och människor! ♥
Men annars!
De kallade mig äckligt mager innan.
Jag kallade mig i medel-vikt!
Men sen.
Det
där
jävla
schemat!
JAG HATAR ER OCH VILL ALDRIG HA NÅGOT MER ATT GÖRA MED ER! NI KAN FAN STOPPA UPP ERAT JÄVLA SCHEMA I RÖVEN! SCHEMAT ÄR BARA ETT SÄTT ATT TORTERA FOLK ATT BLI TJOCKA!
DÖ BUP
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!
Inte ens ett jävla godislöfte, vad fan?! Mamma och pappa kan fan dra åt helvete! Så fort jag vill ändra LITE med min mat så säger de att jag går återfall! VADFAN FÖR JÄVLA ÅTERFALL! JAG VILL INTE BARA OCH SÅ ÄR DET ERA HANDIKAPPADE KOSSOR!
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Jag kommer inte orka göra läxan till imorgon, men vadfan, livet är bara en ända stor fucking besvikelse. En lång tunnel av mörker med lite ljusglimtar här och där. Annars är det bara en oändlig lång tunnel som bara håller på och håller på och håller på! Jag fattar inte! Varför?! Varför just jag?! Varför har jag det såhär?! VARFÖR?! SVARA MIG NU GUD! OM DU FINNS! VARFÖR?!
Ingen vill förstå
Ingen förstår
Ensamhet
Rakblad
Blod
Tårar
Smärta
Jag går sönder av längtan! Jag måste hålla ut i två veckor till!


bloglovin

Photobucket Jag heter då CupCake och bor i Laholm i Halland med min familj. Japan är mitt drömland och jag ska bo i Tokyo när jag fyller 18. Just nu är jag dock 14. Jag bloggar bara för mig själv och inte för någon annan, om du känner dig deprimerad efter att ha läst denna blogg. Fortsätt inte då.