Oaktiv.

Jag är oaktiv, men jag orkar inte riktigt. Jag har inget att skriva om för att det är inget som händer.

Det skär mig i hjärtat.

Det skär mig i hjärtat att se, höra och känna. Hur ett litet liv, aldrig får bli just det, ett liv.
Jag hatar att hon har fått det.
Jag kunda ha fått det istället.
Hon är värd så mycket.
Hon har skänkt en massa människor sitt happydust.
Hon borde få stanna här.
Så att alla kan känna hennes lycka.
Men det går inte.
För dig
Jag hatar dig
Varför finns du egentligen?
Du borde inte få finnas
Jag mår illa bara jag hör ditt namn!
Hon förtjänar så mycket mer
För allt hon har gjort
Jag ska göra allt för att hon ska få leva
Så känge som hon kan
Wilda. ♥

Inte bra!

Jag åt för mycket kaka. Tre bitar! Det är inte bra! Det var rena kaloribomben. Jag får ångest, hur fan ska jag kunna bränna bort dessa kalorier. Jag vet inte. jag får nog träna lite över natten eller något!
Imorgon kommer Astrid och det gör mig glad! Vi får se var dagen bär.
Nu fokuserar jag bara på kakan.
Ush.
Hejdå.

Mööööh.

Jag är astrött. Jag vet inte riktigt vad jag skriver om. Men det är tisdag imorgon, jag hoppas mina linser kommer. Mwihi.

Jag är så stolt! Och glad!

Idag är jag glad, och stolt över Felicia för att hon är bäst!
Jag var på ett kalas för henne idag, hela hennes släkt var där, och jag förstås, det var faktiskt mycket mysigt. Jag fick se Wilda på närmare håll, hon var så söt! Och så fick jag umgås med Felicia!
I veckan så ska jag och Felicia sova över! Hurra för oss! Vi ska på bio också, men dock vet vi inte vilken film vi ska se, jag är lite sugen på Åskviggen eftersom vi läste boken i 6:an och den var faktiskt bra. Dock så gör dom ju om en massa i filmerna, men det hade varit ganska kul att se den.
Men i och för sig så verkar Alicie i underlandet mycket lockande!

Hold my hand and fly with me.
To the gates of Neverland.
You shall not be afraid of anything.
I will always be at your side.
No matter what.
So don't be afraid of flying, spred out your wings.
Take my hand.
As we fly away to Neverland.

Felicia, jag älskar dig!

Felicia fyller 15 år idag, och jag vill gratta henne med att berätta en sanning för henne.

Från det första ögonblicket jag träffade, såg dig i fyran alltså, så kände jag att det var början på något underbart. Du var så söt i dina glasögon! Jag har enormt mycket att tacka din pappa för, för om inte han hade sagt något till mig, hade jag aldrig träffat dig. Och då hade jag nog varit död.
Vi log mot varandra och sakta började en vänskap utvecklas, vi hade jättekul på ditt pjamasparty när vi satt uppe och kollade tonvis med film. Minnena med dig är de bästa minnen jag har, de finns alltid inuti mig och minnena är bara mina, för ingen annan har delat den stunden med just dig.
Skratten från oss två klingar än i mina öron, det är också det klingandet som hjälper mig att sova på natten. Du har alltid varit där, alltdi funnits där, din energi finns överallt där jag går, i mitt rum, i huset, i göteborg, allt innehåller Felicia. Du anar inte hur tacksam jag är, jag önskar att jag kunde visa det, ge dig flera tusen ton kärlek så som du har gett mig, och jag ska göra det bästa för att ge det till dig.
Du är helt underbar, någongång ska du titta dig i spegeln och vara nöjd med dig själv, för du är Felicia, den bästa av de bästa, ingen kan mäta sig med dig. Jag vet inte om du känner såhär, men jag känner en slags symbios mellan dig och mig, jag hade aldrig klarat mig utan dig, utan dig hade jag legat sunderskuren på govlet. Om det fanns skyddsänglar, så är du min. Jag har faktiskt börjat tänka på om du faktiskt är det. Du har alltid stått vid min sida och hjälpt mig, aldrig gett upp hoppet. jag gav upp ibland, och det ångrar jag, för du behövde hjälp du också, men jag såg det inte.
Jag lovar.
Jag släpper dig aldrig, du har kommit för nära mig nu. Jag kan inte ens tänka mig ett liv utan dig. Jag skulle göra allt för att få se dig glad och frisk igen! Ditt leende och skratt är det vackraste som finns, det är glitter som strös över jorden och får alla att le. Tillsammans ska vi klara det, jag med mitt trollspö pch du med din pilbåge, det finns inga gränser för vad vi inte kan göra. Vi förgör det onda, tar bort det, raderar det ur våra liv, kväver det, dödar det!
Hold my hand as we spread out our crystal wings.
We'll fly away to Neverland.
I will always be there with you.
No matter how far you are from me.
Just look up to the moon.
And think of me.
My energy will be there.
Stjärnorna förutspådde att vi skulle träffas, det bara känns så. Vi var menade att träffas, vår vänskap var förutbestämd.
The star dust only reaches two people on earth.
And that is you and me.
Jag hoppas att jag fick fram mitt budskap, jag hoppas att du får en underbar födelsedag! ♥
Jag älskar dig! ♥

Alla hjärtans dag.

Hejsan. Här sitter jag och skriver på alla hjärtans dag. Jag hoppas att Felicia blev glad för sitt te, det smakar nog gott. Jag fick se Wilda idag, hon var helt enkelt underbar och jättesöt, sen så fick jag se Felicia, och hon var också helt underbar! ♥ Ush vad jag saknar henne, det är tur att vi träffas på sportlovet. Annars vet jag inte vad jag skulle ha gjort.
Tiden går ganska långsamt här, det är skönt på ett sätt, men när man längtar till saker är det bara irriterande, jag längtar som fan vill vecka 11. Då ska jag åka upp till göteborg med mina två systrar och sitta barnvakt för en söt liten unge, jag ska försöka lägga upp en bild på Chanel som också kommer vara där. Då ska jag iväg och köpa två piercingsmycken till framtiden, kanske något annat också, nageldekorationer kanske.
Jaja, nu ska jag inte sncaka om en massa onödigt.
Men jag saknar Felicia!

Meep.

Jag vet inte. Ush, jag är trött och mentalt sliten.
Jag och Felicia pratade gamla minnen idag och jag skrattade mycket. Det är ganska mycket man kommer ihåg från 4:an och 6:an. Jag ska träffa henne i helgen och då blir det filmkväll, kanske övernattning också ♥
Nej nu ska jag krypa till sängen, jag är lat och orkar inte skriva.
Hejdå.

Hihi.

Jag är glad. Bara för att jag är det. Ni som har gjort mig glad idag vet själva varför. Och jag älskar er. ♥

Du.

Jag vet att jag inte borde.
Jag vet att jag inte borde.
Men jag kan inte låta bli
att förföras av din charm.
Du har en förmåga att viska saker
som låter så rätt i mina öron.
Du kysser mig
och då blir vi ett.
Jag lyder dig blindt.
Jag vet att jag inte borde.
Men jag kan inte låta bli att låta dig ta över
det blir så mycket lättare då.
Tror jag.
Jag kan bara stänga av mig själv
så tar du över.
Jag vet att du inte gör något bra
men jag orkar inte leva själv.
Jag vet att jag gör det värsta
flyr från omvärlden.
Men jag orkar inte
då får du ta över.
Men jag vet att du inte vill mig något gott
men du har en förmåga att manipulera mig.
Du.
Bara blotta tanken på dig gör mig illamående.
Men jag kan inte låta bli.
Jag ska bekämpa dig någon dag.
Någon dag.
Så ska du få se.
Då ska jag leva själv!
Men när kommer den dagen.
Jag orkar inte vänta.

Let's be computernerds.

Med den rubriken skriven så ska jag göra klart min caramelldansen animation idag. Det ska bli lite kul att utmana sig själv sådär, vi får se hur det blir! Jag laddar upp en bild när den är klar.
Eller ja, kanske inte nörda hela dagen, jag ska nämligen köpa parfymen idag. Det ska bli lite roligt att köpa sin första parfym sådär, så jag ska nog klä mig lite färgat idag hade jag tänkt. Mest också för att vi ska ta en bild till min nya header, Emelie är snäll och gör den åt mig. Jag hoppas den blir bra. Men det blir det ju alltid när hon gör det!
Jag funderar på vad jag ska ha på mig idag, jag kommer nog fram till något. Jaja, nu ska jag inte sitta och skriva om onödiga saker som alltid.
Hejdå.

Trött man blir.

Jadu. Idag hade jag skola, inte så länge så det var inte så farligt. Vi diskuterade amerikanska revolutionen. Historia är det ämne som jag alltid har funnit vara mittemellan på något sätt. Ibland är det intressant och ibland är det hur tråkigt som heldst. Revolutioner är inte sådär jätteinressant för mig, mn dock är mayaindiankulturen ganska spännande. Jag tycker att mayaindianerna är ett sådant mystiskt folk som jag vill lära mig mer om, jag tror att de vet saker som inte vi vet.
Nu ska Emelie göra en ny header åt mig, hon är så snäll och jävligt duktig i photoshop! när jag går inte på photoshop fattar jag inget och får värsta rage på att inget funkar.
Imorgon åker jag och handlar Fairy Dust med Paris Hilton, det ska bli lite roligt. Senare i helgen händer ingenting, Felicia fyller år om två veckor och jag längtar efter att ringa henne på morgonen och gratta henne!
Ush, jag har inget vettigt att skriva och vet inte ens varför jag skriver längre.
Hejdå ochj godnatt.

Utan dina andetag.

"Du är inte självisk... Men du ska äta! :) <3 För du vet, på mitt pyjamasparty som jag kommer ha på påsklovet så ska du få Mr Gelatin (xD) och en massa annat smått och gott! Och det ska vi äta! För Wilda, livet, Änglar och kärlek....
<3"

Felicia, du är bäst, du kan säga emot det hur mycket du vill. Men du är ändå bäst, det kan ingen förneka! ♥ Du kan ta emot mig från vilket fall som heldst, och jag skulle inte tveka en endaste sekund från att ta emot dig på samma sätt!

Vad vore jag, utan dina andetag?


Asexuell.

Jag ska bli det. Sex är äckligt!

Själviska Snorunge.

Fan så dum jag är. Jag är självisk och helt cpad i huvudet. Jag blir så jävla irriterad på mig själv!
Förlåt Felicia ♥
Detta kommer inte hjälpa dig att bli frisk! Fyfan så dum jag är!
Jag lovar att försöka äta vad folk kallar normalt igen.
Lovar ♥

Ultimatum.

Idag fick jag inte köpa parfymen. Men jag fick ett trvligt ultimatum att tänka på.
Om jag inte äter normalt Onsdag till Fredag så åker jag in på ätstörningskliniken igen.
Dö säger jag.
Dö.
Jag äter ju för fan ordentligt! Bara lite mindre än alla andra! Måste ni göra mitt liv till ett helvete? NÄr blir glad äter jag, men jag är aldrig glad. Så ni ska nog inte försöka göra mitt liv till ett helvete. För det blir inte mycket bättre då.
osdklgjdspgjsdölogjsdföklgjflkgjdflksöhödhjfdlhdfjhldfkhjfdlkhjfdlkhjdflkhjfdklhjfdhkldfhjfd.
Nu vet jag inte. Jag orkar inte.
sakfjhasdkfhjasdlkfjasklfadjkfsdkgkldghnlkjdghasdjghdjshsdögjdfsöhgfdöaghfdkgöafghfjökgaeoijtgmerdgvsdgjsdklgjksdl
Jag trycker. Bara för att.
Hejdå

Who Knew.

Sitter och sjunger på P!NK - Who Knew. Texten är så himla fin och hon är bra.
Det har inte hänt något på sista tiden, jag har gjort slut på en flaska hårspray och har bestämt mig för att börja samla dom. Jag ska kolla hur mycket hårspray jag använder på ett år.
Imorgon ska jag åka och köpa min första riktiga parfym. Det blir Fairy Dust med Paris Hilton. Hon må vara bortskämd och sånt, men hennes parfymer luktar väldigt gott.

They knew, better.
Still you said forever.
And ever.
Who knew.

bloglovin

Photobucket Jag heter då CupCake och bor i Laholm i Halland med min familj. Japan är mitt drömland och jag ska bo i Tokyo när jag fyller 18. Just nu är jag dock 14. Jag bloggar bara för mig själv och inte för någon annan, om du känner dig deprimerad efter att ha läst denna blogg. Fortsätt inte då.