Dagen igår.

Dagen igår var faktiskt mycket mysig! Jag satt och pratade med Maja och hade mycket trevligt faktiskt, hon är jätte underhållande och mycket snäll!
Idag fyller mamma år, grattis till hela 42 års liv. Imorgon ska jag sova över med Felicia ♥ Awesome! ♥
Nu ska jag fixa mig och hålla på.
Hejdå.

Om man skulle.

Jag undrar, om man skulle sätta mig i ett fack, var skulle jag hamna. Vissa människor kallar sig själva för änglar, andra kallar sig för änglar utan vingar, andra kallar sig för djävulens dyrkare och så vidare.
Jag vet inte riktigt vad jag är, jag kan nog inte placeras i ett sådant fack, eftersom....... det helt enkelt inte går. Jag är den människan som bara är där, jag är inte "all over the place" om man säger så, jag finns liksom bara.
Hm, jaja, nu har jag fått det ur mig.
Godnatt.

Jag vill.

Jag vet inte. Jag vet inte varför jag skriver. Bara att jag är sjukt avis på Foki som är i Tokyo i detta nu. Underbara,underbara Japan! Alla ska självklart åka dit också, alla utom jag.
Försäkringsbolaget är dumma i huvudet! Jag hatar att de inte vill ge mig pengar trots mina problem, i deras papper står det trots allt att jag har rätt till att få pengar. Men å andra sidan så bryr sig ju inte dom om vad som står där eller vilka problem jag har, utan avböjer mig direkt. Det skulle betyda allt för mig om jag fick åka till Tokyo, jag ska komma dit, någon gång. Det har jag lovat mig själv.
Nu ska jag sova tror jag.
Godnatt.

Påsklov.

Nu har jag påsklov, roligt? Nej. Jag är så fett irriterad på att alla jag känner har lov vecka 14, förutom Felicia, vilket är bra.
Min kompis Felizia ska få ta snakebites om 5 veckor! Grattis på henne!
Jag vill också pierca mig nu, det är faktiskt inte så farligt.Om det blir fel kan man ju bara ta ut dem, i och för sig har man slösat lite pengar, men så får det vara. Jag ska försöka göra mitt bästa i att övertala mina föräldrar, i alla fall när jag har fyllt 15 så kan jag väll få en piercing i naveln åtminståne. Det om något är inte farligt, kanske gör lite ont men så får det vara. Jag hatar när ens föräldrar säger att man inte får, man lever ju bara en gång som den man är i livet, och då tycker jag att man har rätt att göra det. Dessutom är ju inte piercings farligt alls, det är bara att åka till doktorn och kolla om man är allergisk mot vissa material så kan man sedan bestämma vilket material man vill ha, och sedan sköta om den såklart. Om man inte sköter om den får man ju skylla sig själv.
Jag måste komma på bra argument för att kunna övertala mamma och pappa, önska mig lycka till!
Nu ska jag gå och titta på tv eller något, skriver kanske mer ikväll.
Hej så länge!

Hej där. Kvällen är här.

Nu ska jag sova, men jag vill bara berätta lite kort:

Idag har inget speciellt hänt, hade japanska, awesome som alltid!

Hur som heldst:

Jag är i en sådan period då jag har för mycket annat eller helt enkelt inte orkar skriva. För folk som bryr sig. Eller för dig bloggen, ifall du missförstod.
Vem vet, snart kanske jag kommer till en period då jag skriver mycket.
Jaja.

Godnatt.

Läxor. Pjäxor. Häxor. Men vänta? Va?

Jag har varit oaktiv på bloggen för dessa anledningar:

1. Jag sover dåligt och detta resulterar i orkeslöshet.

2. För många läxor.

3. Jag vill bara sova.

Jag ska nog bli lite mer aktiv så småning om, men just nu så går det inte.

Jaja, nu ska jag göra japanska läxa, det är awesome!

Hejdå.

Hemma igen.

Nu är jag hemma igen från underbara Göteborg. Jag har köpt lite smått och gott.
Jag orkar egentligen inte skriva, jag är så trött så jag vet inte vad, men jag ville bara tala om det!
Kram ♥

Time to sleep, soon.

Jag är astrött och orkar egentligen inte skriva, men jag måste påminna mig själv om varför jag inte ligger hemma och smälter bort.
Imorgon är det japanska, sedan är det Göteborg i helgen. Längtar som fan.
Nu ska jag sova dock.
Godnatt.

Allmänhet liksom.

Hej där bloggen.
Idag har det inte hänt så mycket, jag har väll haft tråkigt för det mesta i skolan, som vanligt. Just nu sitter jag och skriver och knarkar spearmint tuggummi, jag älskar det! På Lidl kan man köpa en 130 g påse med spearmint tuggummin för 25 kronor! Billigt billigt! Tuggummi är mycket kul att blåsa bubblor med också. Men inte när man har för stort tuggummi.
Hur som heldst, mamma kommer idag, hoppas jag, hon har varit på Gekås. Hon var snel och köpte en hårspray flaska och tre blekningar till mig eftersom jag behöver färga min utväxt som har blivit flera km lång. Men jag ska nog låta håret växa lite till och sedan skaffa löshår! Jag vill ha Felicias vackra hår, det är så långt och fint! Jag gillar långt hår i allmänhet.
Jag måste träffa Felicia snart igen! Kanske inte denna helgen men någongång då vi båda är lediga, jag hoppas hon har påsklov vecka 13, då kan vi sova över och glo på någon läskig skräckis tillsammans och Felicia kan dricka Pepsi Max för att sedan behöva gå på toa mitt under filmen! Vi hittar säkert någon som båda vill se. One missed call 2 kanske, hihi.
I helgen far jag upp till göteborg och då ska jag såklart in på Kawaii Design och köpa nagelprodukter. Sedan ska jag passa min urgulliga kusin och kanske får jag testa The legend of Zelda: Spirit Tracks. Om han vill att jag ska klara det åt honom vill säga.
Nu har jag nog skrivit vad som händer lite här och var, det finns inte så mycket mer att skriva, men ändå, det är alltid något, eller hur?
Hejdå.

New look!

Som ni ser så har min blogg gjorts om av den jättebra bloggdesignern Emelie Gayface, hennes blogg hittar ni där uppe! Jag är väldigt nöjd!
Som ni ser så är jag inne på peace temat lite nu, men det är ett härligt tema och jag tror nog att jag behåller denna designen ett bra tag!

Tack så mycket! ♥

Glad!

Jag är glad, mycket glad! Felicia, jag har ju sagt detta hela tiden! Du är bäst och om du vill så kan du klara vad som helst, när som helst! Jag är jättestolt över dig och jag hoppas innerligen att du är stolt över dig själv också! Du har bevisat att du kan övervinna alla hinder hur stora de än är och jag beundrar dig så otroligt mycket!
Du klarar det! ♥
Kämpa! ♥
Jag finns alltid där ♥
Men du kanske inte alltid ser mig ♥

Linser

Linserna har kommit! De blev inte riktigt som jag tänkt mig men jag blev nöjd ändå. Hur som heldst.

Svar till Felicias kommentar: Jag tyckte att du var för smal innan dess! <3

Dagen som gått, och dagar som kommer.

Hej bloggen.
Idag har varit en helt okej dag, jag har haft japanska och det var awesome som alltid! Idag hade Mizuho-chan med sig lite japanskt godis och det smakade faktiskt mycket gott. Jag fick också en liten rolig bok med Doraemon och roliga serie-strips, eller låna den i alla fall. Jag lärde mig om japans hav och klimat samt lite flaggor och länder. Det var awesome, som sagt. På tal om skolan så var jag nära på att döda en kille i min klass, och ni vet nog vem jag ksriver om, jag svär att någongång så ska jag minsann hugga av huvudet på den ungen. Jag blir mobbad av en elvaåring, herregud.
Imorgon åker jag iväg till optikern för att kolla om mina linser kan användas på mig och det hoppas jag verkligen. Besöket kostar kanske 400 men det är det värt, om jag kan ha linserna alltså, annars är det totalt bortkastat. Tröttheten har fortfarande makt över mig och jag känner mig skittrött även nu, jag ska kanske på tal om något helt annat försöka videoblogga någon dag. Inte för att jag har någonting att prata om, men det kommer säkert.
Nästa vecka far ajg iväg mot göteborg, jag måste köpa löshår, men jag har tyvärr inte 600 kronor så det får väll räcka med ett par piercingar eller något.
Piercingen jag ska köpa är:


Den är så söt så jag är tvungen, jag piercar mig i tungan bara för den, men den är ju så söt! Jag ska försöka skaffa ihop 600 kronor eller helt enkelt tigga av mamma och pappa, det blir nog att jag köpa det till sommaren istället.

Felicia, förlåt att jag inte svarade på smset du skickade, så jag svarar nu: Du är helt underbar och fin, jag är säker på att det inte blev som du skrev, jag förstår att du känner så. Det skulle vara bra om du har gått upp, men du har säkert inte gått upp så mycket, jag älskar dig hur du än är eller ser ut ♥

Kluven.

Jag känner mig kluven. Jag är i två halvor, den ena vill något annat och den andra vill raka motsatsen, jag vet det, det bara känns så. Jag känner mig deprimerad, jag orkar inte gå till skolan imorgon, men jag ska det ändå, för jag ska ha awesome japanska med Mizuho-chan.  Jag känner mig inte som mig själv längre, det har ajg inte gjort de senaste året heller. I helgen vill jag åka någonstans, inte stanna hemma och titta på tv, men orkar jag verkligen det, vill jag verkligen det? Jag vet inte.
Tröttheten har invarderat mig och jag får den inte ur kroppen, den har klamrat sig fast och snart elver jag och tröttheten i en symbios. Jag är så trött så jag orkar inte skriva längre, förlåt bloggen för att jag har varit så oaktiv, men jag känner mig så tom och känslolös. Mina känslor har försvunnit och jag hoppas att de vill komma tillbaks någongång. Men nu ska jag dricka lite, gör läxorna och sedan somna.
Godnatt.

Jag har sett mig i spegeln, och blev inte imponerad.

Ush, dagen idag har varit ganska tråkig. Men imorgon så ska jag förhoppningsvis till en optiker så vi ska undersöka om jag kan ha mina blåa linser så att jag faktiskt kan ta på dom någon dag.
Jag ska göra läxor hela kvällen känns det som, jag hatar att jag har så mycket läxa.
Jaja, nu får jag väll sätta igång och göra dom.
Hejdå

Wäla!

Dagen på Wäla blev jättekul! Jag köpte 5 stycken tuggummipaket, en white paint marker till smink, och One Missed Call 3! Den ska jag se så snart jag har sett tvåan! Felicia och jag har alltid askul ihop! ♥
Men det var enn busschaufför som jag fick seriöst PMS på!
Vi skulle åka hem från Wäla, jag hade lite problem med att få upp mina pengar ur väskan, när det knappt hade gått en minut så sa han otrevligt till mig att skynda mig. Felicia (snäll som hon är) betalade för mig så länge och då sa hon TYDLIGT att vi skulle till Åsljunga. Sedan efter en ganska lång bit så stannade busschauffören hela bussen och gick bort till oss och sa: Ni skulle egentligen hoppat av i Örkelljunga va?
Vi: Eh, nej, varför åker vi då vidare mot Åsljunga, vi sa till och med Åsljunga?
Han: Nej ni sa Örkelljunga!
Vi: Eh nej, det skulle ju vara totalt ologiskt!
Han: Ni får åka med denna gången, men om det kom en kontrollant skulle ni fått betala 700 kronor!
Liksom det är helt troligt att det finns en kontrollant på en buss! Jag och Felicia skrattade skitmycket efter det! Nu kommer vi alltid att skratta åt det! Haha! xD
Men seriöst, vad var det för fel på honom?! Han var sur och otrevlig. Han kanske inte gillade sättet jag såg ut på. Men han är VUXEN! En vuxen jävla människa! Det är sorgligt att det finns sådana människor! Jag mår illa bara jag tänker på det!
USH!
Nu ska jag dricka lite och sedan sova.
Godnatt ♥

Yay!

Imorgon far jag iväg till Wäla med kära Felicia! Urkul! :D Jag vet inte hur mycket pengar jag får med mig, men jag ska försöka köpa 30-dagarslinser, eller helt enkelt bara något kul! ♥

Rainbow Veins.

Cheer up and dry your damp eyes and tell me when it rains
And I'll blend up that rainbow above you and shoot it through your veins ♥

Jag sitter just nu och lyssnar på Owl City med Rainbow Veins på repeat för att den är bäst. Jag sitter och funderar lite över livet och hur jag känner just nu. Jag vet faktiskt inte. Som sagt, jag är neutral och då kan bara sorg nå mig.
Imorgon så ska jag till BUP och prata av mig lite, sedan kanske jag ska på ett möte med halmstads mangaförening, det är första gången jag är där, men det ska nog gå bra, hoppas jag. Äsh, sedan är det inte så mycket som händer, skolan pågår och det är väldigt jobbigt eftersom jag är trött 24/7 och jag orkar inte vara bland en massa lantisar. Men det är bara på torsdag, sedan är det fredag och sen är jag fri!
Nu kom jag just på att jag ska skriva en uppsats till på fredag, så jävla fail. Jag får väll skriva den imorgon och hoppas på det bästa. Så fail jag är! Ush, jag måste skärpa mig! Men hur fan ska jag orka skriva en uppsats på en jävla dag.
Jag vet inte.


Jag ska laga dig, någon dag ♥

Kväll.

Har precis lyssnat på Owl City och märkt att jag gillar honom. Hans musik är så behaglig och lugnande, med dom finaste texterna någonsin.
Idag har jag varit i skolan, deprimerad som fan, men jag vet inte riktigt varför, jag kände mig bara, ledsen. Det var något som tyngde ner mig. Jag hatar alla elever på min skola, även om det bara är två, jag gillar dem inte alls. De är bortskämda jävla äckelungar som inte fattar vad själva livet innebär och kommer aldrig att göra det heller för den delen. Jag vill bara att båda två på något magiskt sätt ska försvinna.
Här är felen med eleverna
Den första: Han är bara helt jävla cp. Han skulle viga sitt liv åt sin flickvän och han är 13! Därför ville han inte prata med mig mer och jag var glad över att slippa prata med honom. Men jag sa dock att flickvännen skulle dumpa honom förr eller senare. Han vägrade att inse det. En vecka senare blev han dumpad! Vad var det jag sa?! Och han är så jävla trög så att det är skrattretande! Sen när har människan haft 2 sinnen! 2, vi har 5 för i helvete!
Den andra: Den hår åttaåringen har så jävla mycket problem så jag vet inte vad. Allt han kan prata om är traktorer, det är det ända som någongång kommer ut ur hans mun. Han är en mansgris och helt jävla dum i huvudet, det har  han fått från sin pappa som är lika dum i huvudet som sin son. Han retar mig för att jag är annorlunda och det retar mig.

Vet du en sak, bloggen, även om man inte tar åt sig av retning just då, så kommer det sedan ändå och äter upp en innifrån. Jag är nog snart helt uppäten innifrån, jag vet inte om det är negativt eller positivt. Egentligen, så vet jag ingenting, jag känner mig så......neutral. Det känns som att jag har stängt av mig själv, att kroppen gör saker, men det är inte jag som gör dom, för jag är avstängd. Alla mina känslor finns fortfarande kvar, men dom yttrar sig inte på samma sätt, jag kan inte göra det när jag är neutral. Det är nog det stadiet jag tycker bäst om att vara i, eftersom jag inte behöver göra någonting där, jag är liksom bara, där, avstängd och tyst. Jag orkar inte vara på just nu.
Nu ska jag gå och sova, hoppas att jag drömmer något fint.
Hejdå.

Nej.

Det går inte. Jag vet inte varför, det funkar bara inte.
Jag är så jävla ledsen för allt, förlåt mig. Snälla gör det. Men jag orkar inte. Det går inte. Jag måste laga mig själv först innan jag kan laga dig. Men hur ska jag kunna laga mig själv? Jag har inga verktyg alls.

bloglovin

Photobucket Jag heter då CupCake och bor i Laholm i Halland med min familj. Japan är mitt drömland och jag ska bo i Tokyo när jag fyller 18. Just nu är jag dock 14. Jag bloggar bara för mig själv och inte för någon annan, om du känner dig deprimerad efter att ha läst denna blogg. Fortsätt inte då.