I väntan på regnet.

Vi står där.
Två personer.
Håller i handen.
Hårt.
Molnen är inte som de brukade vara.
De är gråa och solen har gömt sitt ljus bakom dem.
Jag känner hur första droppen träffar mig.
Och en till.
Regnet har börjat.
Det forsar ner på oss.
Vi står där och blir genomvåta.
Tårarna från himlen forsar ner.
Likaså tårarna från våra ögon.
Vi vet inte vad vi gråter för.
Bara att det är sorgligt.
Plötsligt faller vi ner på den blöta marken
Förlorar all kraft.
Men händerna förlorar aldrig kontakt.
Utan dig lever jag inte.
Vi ligger där och gråter.
Hur länge vet jag inte.
Vi vet inte längre om vi gråter av lycka eller sorg. Bara att vi gråter.
Snart kommer vi drunkna i våra tårar.
Men det gör inget för mig.
För jag får i alla fall se ditt ansikte innan jag dör.
 

Hej då, for a night.

Jag ska sova över hos en annan familj eftersom mamma kanske kommer in på sjukhus. Awesome.
Jag hoppas verkligen jag kommer kunna sova. Men jag vet att jag inte kan. Så detta blir det sista jag skriver innan jag åker iväg dit.
Tack och adjö, bloggen.

I'm sorry.

Jag vet inte.

Jag hinner inte med. Jag vet inte. Allting är bara en stor sörja. Jag hänger inte med i livet, skolan och allt. Mina tankar susar omkring likt en jättestor berg-och-dal bana som bara går om och om igen. Kan man inte bara stoppa tiden lite? Bara typ en timme eller så! Jag vill bara sova lite längre!
Känslan att skära har blivit större, ibland har den minskat och ibland är det stor. Den smyger sig på mig ibland och jag anar hur den tar över mitt inre. Blodet är mig kärt, och har varit ett tag nu. Jag funderar på att rista in FETTO i magen på mig. Ge mig ett rakblad! Funderar på att köpa ett från consum, men jag vet inte om man måste vara 18 och hur mycket det kostar. Jag kom på en sak, om jag skulle skära mig runt hela kroppen, då skulle hela jag vara ett konstverk.
Selfdestruction or Inner beauty?
Det skulle det heta, eftersom det är selfdestruction och många tycker säkert att det är groteskt,fult,äckligt ock så vidare. Men Inner-beuty delen är att rätt så många människor ändå ser det som ett konstverk och uppskattar det, det har jag funderat på dom senaste veckorna, bloggen. Man vet ju aldrig med människor. Dom kan vara snälla i ena sekunden och andra hur bitchiga som heldst. Falskhet äcklar mig enormt mycket.
Senaste dagen har jag kommit på en design, som jag ska änvända när jag är Manba, awesome. Bara det att den kanske är lite svår att göra, men det får jag ta. Jag har ju redan en bastkjol, bara det att solariumet kan bli lite läskigt, jag har aldrig varit i ett sånt. Egentligen tycker jag inte om att vara solbränd,bloggen, jag följer aldrig med till stranden på sommaren eller liknande, men solbrännan går ju över. Och om man ska vara Manba så krävs det en solbränna. Frågan är bara hur dyrt det kommer att bli.
Jag vill bleka håret! jag måste det om jag ska färga det blått, ljusblå är en fin färg, och jag älskar at färga håret, så varför inte?
Jag känner mig egoistisk, jag hatar den känslan! Så jag ska inte skriva så mycket mer,bloggen, kanske lite till bara.

MEDDELANDE TILL MAJZ:
Du, jag tänkte att vi ska ju vara Manbas, så kan inte vi liksom dansa ParaPara utanför Nordstan också? :D Det hade varit askul! >w<
Svara genom en kommentar! :D

Hej då bloggen.

Kawaii

Dagens citat fick bli dagens lilla rubrik, eftersom det är nog det ordet som jag har använt mest idag.
Badet var jobbigt. Nog om det.
Maten var jobbig. Nog om det.
Japanskan var awesome! Som alltid! Och nu ska jag berätta om den för att jag vill!
Hon testade hur mycket jag kunde, ett test, eller två, fick 11/11 och 19/20, inte illa om jag får säga det själv. Hon är en så snäll lärare så det blir lättare att lära sig! :D
Vi snackade lite om Harajuku och Shibuya och olika gatustilar, hon har sett alla eftersom hon har bott i Japan! Det vill jag också. Jag måste dit!
Nu har jag inget mer att skriva, japanskan var ännu en gång helt awesome!
Nu ska jag tänka på att jag borde ha spytt idag efter maten.
Hej då.

Tiden flyter iväg.

Jag hinner inte med i tiden! Kan någon snälla stoppa den lite grann! Jag vill bara vila en smula!
Men det går inte och stoppa, så jag får väll sluta simma och kravla mig upp och titta på alla andra som flyter förbi med tidsströmmen.
Idag sa jag ingenting i skolan, jag har ingen lust att prata så varför ska jag då göra det? Jag har ingenting att säga heller, så varför inte bara vara tyst. David irriterade sig på mig idag, ännu en gång ville jag döda honom! Jag fick synen igen, blodig kniv, kroppen på marken, huvudet rullar. Jag hade inte kunnat döda honom, men skada honom kunde jag göra.
Imorgon kommer jag att dö psykiskt. Vi ska bada imorgon. Vilket betyder visning av överkroppen! FANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFAN!!! srhasljrhasjkrfhsdljsfökdjfaöklfjasdkfasjfl!
Jag är fet och ful och äcklig! Är det ingen som vill fatta det någon jävla gång! Ingen som vill fatta att jag inte vill visa fettet som väler över byxkanten! Men dom bryr sig inte, bara man badar så är det bra, och om jag inte gör det så får jag straff för det senare och blablablablabla D:
Jag kanske skriver imorgon, om jag överlever.
Efter badet blir det japanska! Det är ju en positiv sak! :D Ännu en dag med en awesome teacher! :D
Jag skriver inte mer nu, för inget jag skriver är intressant ändå, bloggen, hej då.

Night time.

Nu är det natt.
Sitter hemma i systers lägenhet och skriver på hennes laptops. Dom är mysigare än vanliga datorer, jag måste skaffa en någon dag. Jag kan inte sova. Awesome. Är trött och sliten, får väll försöka sova någon gång ändå. Syster är uppe och lyssnar på musik, hon lät mig sitta lite själv så jag tar chansen och skriver nu.
Vet inte hur länge jag kommer vara uppe, jag vill inte veta det heller. Men klockan är 00:43 så det är inte sådär jättemycket.
Det är mörkt ute, det är lite läskigt, eftersom syster har en lägenhet som är som ett litet hus, är det lite läskigt att sitta här för sig själv nere på nedervåningen, dock är det mysigt också. Tyst och lugnande, det är inte ofta det är såhär tyst, inte i mitt hus i alla fall, i nattid är alla tysta, jag skulle vilja har varm choklad men jag kan inte fixa det, så jag får väll ta en kopp vatten istället. Awesome.
Nu är det söndag, en dag tills skolan drar igång sin endlessvecka igen, inte så awesome. All tid i skolan känns som flera 100000 år, när det bara är några få timmar, men om man är deprimerad och inte kan tänka är det inte så jävla kul! På onsdag har vi bad också, fanfanfanfanfanfanfan, får väll glömma badkläderna igen. Vill inte att andra ska dö av skräck.
Nu ska jag gå och ta mig en kopp vatten och fortsätta flyga runt i cyberspace.
Hej då, bloggen.

Likgiltighet

Hej bloggen. Idag åker jag till systers lägenhet, sover över där till och med. Det ska bli kul, hoppas jag.
Dagen har inte varit någonting förutom just tråkig, likgiltigheten svämmar över mig likt ett hav. Den dunkar i mitt huvud och håller på och göra mig galen. Jag kan inte sitta vid datorn för länge för då blir jag uttråkad.
Jag har tappat törsten, jag känner inte alls att jag är törstig längre, jag kan gå i ett dygn utan att dricka, utan att äta också för den delen. Men det får jag ju inte.
Jag såg mig i spegeln när jag skulle dusha, magen har växt, otroligt mycket! Nu vet jag, jag kommer vara fet för resten av mitt liv, så jag får väll för fan ta och vänja mig vid det.
Jag hatar att likgiltigheten drar över mig men jag kan inte göra något som kan stoppa den! Jag är för trött och orkar inte!
AAAAH!
Hej då bloggen.


Fetto

Fetto.
Fetto.
Fetto.
Fetto.
Fetto.
Fetto.
Fetto.
Dö.


Nolifer.

Idag i skolan kastade någon en macka på mig. Så trevligt. Fick smör i håret och det blev fett och äckligt. Fail D:
Utöver detta har inte dagen varit så särskilt speciell, hittade ett par nagel-smycken som jag kanske ska köpa, jag vill dekorera naglar, 3D naglar är fina.
Ikväll ska vi kanske till systers lägenhet och jag kanske ska sova där, hon har världens mysigaste säng nästan, frågan är om jag kommer kunna sova.
Jag har inga känslor längre. Eller jo en, och det är likgiltighet, den har kastat sig över mig och kommit in i mig. Jag kan inte känna mig glad,ledsen,sur. Ingenting. Jag orkar väll helt enkelt inte känna något, jag har inget att känna för heller. Inte just nu i alla fall. Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv och jag vet inte vad som ska hända, om livet fortsätter såhär, då vill jag dö. Jag menar vad fan har jag att leva för om jag bara känner likgiltighet för allting. Men jag ska se hur gammal jag blir också får jag se vart livet bär.
Kanske till ett psykhem eller till Japan.
Hoppas det blir Japan.
Jag saknar rakbladen, en gång var dom en del av mitt liv, men nu har jag slutat med dom. Men jag känner ändå en saknad över att inte skära, se blodet rinna från ett vackert sår. Men jag kan inte, inte igen. Då blir det som cigaretter, man slutar aldrig med det. Blodet är trollbindande och dess makt över människor är total och går inte att stoppa. Blodet har en slags makt som människan inte förstår, eller inte vill förstå.
Jag saknar mina rakblad.
Nu ska jag sluta tråka ut dig bloggen, hej då.


Awesome bloggdesign by Emelie Strange! <3

Som ni märker har hela bloggen fått en makeover av Emelie Strange :D<3 Tackar ödmjukast till henne <3 Jag gillar verkligen den nya bloggen :3
Idag har varit helt okej, jag har haft japanska! ^^ Läraren var fruktansvärt trevlig, och hon gav mig några suddgummin från Japan som är helt enkelt för söta för att få suddas ut. Hon blev imponerad av hur snabbt jag lärde mig och hur mycket jag redan kunde, hon undrade hur länge jag hade gillat japan och varför jag ville lära mig japanska. Hon ska fråga hennes vän från Japan, hon kommer själv därifrån, om hennes vän kunde ta bilder vid Harajuku, eftersom jag sa att jag älskade japanskt gatumode, får hoppas att hon svarar :D Anywayz är hon en awesome teacher :D Jag har redan gjort läxan som jag fick, skriva mitt namn på Katakana och Hiragana, det var roligt :3 Hennes son hette Ringo, det betyder äpple på japanska, supergulligt! *O*
Efter den trånga och obekväma resan hem, så fick jag tröjjor av mormor, 2 av dom med hello kitty, och en med något annat som jag tror ska föreställa en seire, dom var fina ^^
Efter det har det inte hänt så mycket idag, men det har klart varit en ovanligt bra dag! :D
Nu ska jag göra läxan >.< I svenska alltså, hej då nydesignade blogg! :D

Ena dagen är den andra lik, eller?

Hej bloggen.
Solen skiner, men det är inte varmt ute. För många är detta en bra dag, men denna dagen är ingen speciell. Det är bara en vanlig vardag. Helgen är speciell däremot. Jag ska dusha snart, men jag ska nog skriva här först och gå in på bilddagboken och fråga "Eldmyran" om hon kan hjälpa mig med mina cyberlox. Mööööh D: Jag vill sova.
Jag är supertrött. Men jag får väll suck it up och fortsätta med livet. Eller om detta är det man kallar liv. Jag vet inte riktigt om jag vill kalla det för ett liv. Menmen.
Jag saknar Felicia, hon är så snäll och allmänt supergullig, men jag kommer inte träffa henne så ofta, eftersom vi bor ganska långt ifrån varandra >: Jag bor långt ifrån dom som står mig närmast.
Ironi, jag hatar dig D:
Nu har jag inget att skriva, inget händer någonsin ändå, hej då bloggen.

Fat, selfdestructiv and psycho.

Jag är ett psycho, bloggen. Det insåg jag idag.
Efter ett samtal på BUP, skulle mamma gå in och handla skor, jag stannade i den lilla trånga bilen som inte ens var våran. Då helt plötsligt kom en obehaglig känsla, och den växte, sjukt mycket. Den utväcklades ganska snabbt till panik, jag började hyperventilera och la mig ner i sätena för att försöka kunna tänka klart. när mamma kom var jag alltså helt slutkörd. Tröttheten skjölde sig över mig som en våg, och jag somnade i bilen.
Idag fick jag en syn, i vissa ögon är den bra, i andra är den dålig. Synen var att jag ska halsen av David, en i min klass. Jag mindes att jag kom bakom honom med en stor kökskniv, och sen tog jag bara tag i hans huvud, och svingade av det, kroppen föll ihop och huvudet likaså, det flöt ut rött vackert blod från hans huvud. Kniven var full med blodoch jag hade ingen som heldst ånger över vad jag hade gjort. Jag tycker han förtjänade att dö idag, i alla fall hade jag lust att döda honom. Han kan inte acceptera att jag är som jag är, enligt honom ska killar bete sig på ett sätt och tjejer på ett annat, att dom ska gilla olika saker o.s.v. Det är det dummaste någonsin! Vem i helvete har kommit på att dela upp de olika könen på det sättet! Man kan väll för helvete få tycka om vad man vill varesig man är kille eller tjej! slfjaskfjasökfklsajfklsafjhlsjlfkslkfskfs- så arg jag blir!
Han har aldrig gillat mig, varför vet jag inte. Kanske för att jag ser ut som jag gör, jag har ingen aning. I alla fall så fick jag lust att döda honom, jag skulle ändå aldrig kunna döda någon, men det var en fin tanke, tyckte jag i alla fall.
Jag skrämmer mig själv, för jag vet att jag aldrig skulle kunna döda en annan människa, ändå föreställer jag mig själv då jag dödar en människa. Jaja, jag är personlighetskluven eller vad fan som heldst, jag orkar inte bry mig.
Vet du bloggen. En hemsk tanke har slagit mig, men jag vet inte om den är hemsk om jag låter den fortsätta. Det är självmordstankar jag pratar om, kära blogg. Jag funderar gång på gång på att överdosera medicinerna, jag funderar ibland på att dricka mitt eget blod, eller förblöda. Jag vill inte dö! Men jag kan ändå inte hålla mig borta från själva tanken. Det är i alla fall inget allvarligt, inte än i alla fall. Om livet fortsätter att vara som det är nu, då vill jag dö.
Nu ska jag väll försöka gå över på det lite mer positiva, höstlovet är något jag längtar till enormt mycket, då blir det göteborg :> Kanske jobb på Kawaii Design, om snällaste Jenny svarar ja, det ska bli superkul! Jag hoppas att MAJZ också ska få jobba där, det är en mysig atmosvär i hela butiken, och Jenny och MAJZ är två supermysiga människor, så det lär ju bli det bästa jobbet hittills! Om vi får, och det hoppas jag innerligt!
Kawaii Design är min favoritbutik just nu, Jenny har gjort butiken som en liten lägenhet med kläder i, den är så himla mysig, jag var där och sminkade mig i helgen med MAJZ och en gång själv, den gången jag var själv satt Jenny och pratade med mig :> Hon lyckas vara som en liten kompis och expedit på samma gång!
Jenny är ascool! :D
Nu har jag väll skrivit nog för denna gången, jag har inget mer att skriva. Godnatt, kära blogg.

SUPERHAPPYNESS! :D

HEJ BLOGGEN! :D
Jag är superglad för en gångs skull :D Maja klarade sitt uppkörningsprov! Och nu ska vi åka till göteborg imorgon och då träffar jag MAJZ!!! :DDDDDDDDDDD Bättre blir det inte :3
Gud vad nervös jag är, men det ska nog gå bra :3 MAJZ är ultramegasnel så! :D
Jag sitter här med en monster och dricker och dricker :3 Och det smakar gottgott :3
Vinka om ni ser mig i göteborg vettja! 8D
Hej då <3 :3

09-09-09

Förlåt för att jag inte uppdaterar. Jag är alltid upptagen med läxor och shit. Jag lovar att uppdatera oftare kära blogg!
Jag önskar storasyster ett stort lycka till när hon ska köra upp imorgon! :>
Nu måste jag sova :<
Hej då

bloglovin

Photobucket Jag heter då CupCake och bor i Laholm i Halland med min familj. Japan är mitt drömland och jag ska bo i Tokyo när jag fyller 18. Just nu är jag dock 14. Jag bloggar bara för mig själv och inte för någon annan, om du känner dig deprimerad efter att ha läst denna blogg. Fortsätt inte då.