don't you know this is all a lie /maja.

lånar cupcake's blogg one again haha.

har kommit på att jag har nog egentligen inte ett så kasst liv. förutom att jag knappt har vänner och att jag hatar mig själv HAHAHAHA. true story. fast jag dör. inombords, så dör jag. långsamt och hemskt dör jag, och jag hatar det.
jag vill leva. ett totalt cpliv. låt mig festa, låt mig röka, låt mig ha en pojkvän.

jag har haft en pojkvän i hela mitt 13½årigaliv. jag var inte ens speciellt kär i han. fast nu är han en av dom få personerna som får mig att må bra, när han höll mig runt midjan när vi gick i korridorerna i skolan igår kände jag mig nästan smal, nästan vacker. jag vill bara säga det till han, säga tack till han. ska nog göra det.

fast det finns ju skäl till att jag är ensam. jag är osocial, äcklig och fet<3
och jag har feta krav på utseende...
typ dom här;
1. skinnyyyy, ge mig nyckelben mhhh<3
2. våga fixa håret, våga sminka dig, våga göra det in public.
3. skäms inte över mig eller dig för den delen
4. var allmänt underbar
5. våga visa att du älskar mig tack
6. snälla, var japan/korean. <- detta + sminket är det svåraste :(:(
7. ligg i soffan med mig och se på alice i underlandet, och ha harry potter maraton, och vampire knight och ouran highschool host club. se [och acceptera min [fangirl-iness], när vi ser på live dvd's med GazettE osvosv, och alla tusen program med kpopare... fast det är okej att avbryta omdet är för att du vill kyssas kthxzbai


BUT OH I FORGOT I'LL NEVER FIND LOVE<3

hejdå :D


bloglovin

Photobucket Jag heter då CupCake och bor i Laholm i Halland med min familj. Japan är mitt drömland och jag ska bo i Tokyo när jag fyller 18. Just nu är jag dock 14. Jag bloggar bara för mig själv och inte för någon annan, om du känner dig deprimerad efter att ha läst denna blogg. Fortsätt inte då.