[gästbloggning]

eftersom jag inte har någonstans där jag kan skriva vad jag tycker, och känner världens bästa människa, så fick jag låna den här bloggen.
för jag kan inte skaffa en egen. gör jag det, får jag ångest och panik en sekund efter jag har lagt upp första inlägget. och då tar jag bort allt. har gjort det massa gånger.
det här kanske blir långt eftersom jag planerar att klaga på praktiskt taget allt. för annars kommer jag spy ut ord jag inte vill säga snart.
let's make a list of sucky things. [* är en viss människa.]

1. det sugigaste just nu - min bästis verkar hata mig. jag är otroligt rädd att hon ska göra det, med det faktum att hon typ...är mitt allt. jag tror verkligen hon gör det nu. jag som klagar ibland, inte för jävla mycket dock...
fast - har hon någonsin haft det jobbigt?
det vet jag att hon har haft, men inte nu... nu har jag det.
och hon lyssnar aldrig på mig.
det var hon som bad mig lova att stanna hos henne förevigt.
jag lovade, jag kommer alltid vara där. men verkar som att jag kommer få vänta på henne.
om jag mår dåligt, försöker prata med henne, så lyssnar hon inte. men hon fortsätter lyssna på fucking * , som bara tjatar om vocaloid. lovar, * vill bara ha min bästis för sig själv, jag hatar * . och jag hatar vocaloid. och jag hatar naruto. som * bara rååååkade börja älska efter att min bästis började?! och * lär sig allt om naruto / vocaloid direkt. kan allt. och cosplayar - askasst. 
jag vill bara säga till min bästis att jag hatar *. men skulle hon lyssna? NEJ.
för hon LYSSNAR ALDRIG. ALDRIG. ändå älskar jag henne,och kan inte leva utan henne, jag tror verkligen inte jag skulle klara ett liv utan henne.

2. vikt. vikt suger. jag vill barabarabara ha en av tjejernas i min klass kropp. hon ser perfekt ut. eller ja, hennes kropp. smal, inte något fel. inte ett. själv släpar jag runt på en nästan 60kilos kropp. och jag är inte lång, och 13 år.
och jag är fet. säg fucking inte emot, för jag är fet.
i badhuset var jag inte med, för jag vill inte visa min kropp. jag älskade dock mina insidor då, som gav mig mens just när det var dags för badhus...men jag hade inte vart med annars heller. men nästa gång måste jag.
men jag klarar inte av att gå ner i vikt. för godis är som en drog, jag vill bara ha mer, hela tiden.
och kan jag - så äter jag. har jag tråkigt rotar jag igenom skafferiet efter något att äta. är jag rastlös - äter jag. jag äter så ofta. för ofta.
den enda gången jag kan vara stolt är när jag är påväg hen från skolan. för jag äter inte i skolan. jag dricker ett halvt glas vatten - sen inget. vägrar. hade bara känt mig förjävlig, och äcklig.
som jag gör, när jag äter. när jag äter mår jag illa, jag äcklar mig själv. x antal gånger har jag velat sticka fingrarna i halsen och bara spy, spy ut allt mitt äckliga, bara bort med det.

3. jag får inte träffa Cupcake. ägaren av denhär bloggen och en av mina bästa vänner. eller, egentligen får jag inte. men jag har träffat Cupcake 2 gånger till, utan att mina föräldrar vet. både i göteborg, och där jag bor. jag hatar mina föräldrar för det här. dom har inte ens ett bra jävla skäl. om dom bara visste hur braCupcake kan få mig att må.

4. killar. i min klass, går det två skitsnygga killar. dom får heta... # och ¤. och så finns det en till snygg. han är två år äldre. men så snygg att när han log mot mig i fredags så slutade jag andas en stund. jag är seriös. han är underbar, och han får kallas §.
let's roll.
# och ¤ är snygga som fan. men # är mer...gullig. och tyvärr lite typ...fjortis. hur jag någonsin skullekunna få han eller ens kunna tänka så är helt...galet. nu skiter vi i han.

¤ är inte bara gullig. han har inte bara ett gulligt leende. han har läppar nästan som uruha. han har smala, fina ben. han har överkroppen som alla killar vill ha. musklerna syns, men inte för mycket, skitsnyggt!

men, §. § = min drömkille [som jag kanskekanskeförmodligen inte skulle kunna få]. han är SÅ JÄVLA SNYGG. sydkorean, ett leende som är bättre än både #'s och ¤'s, säkert en killer body, en röst som får mig att dö tusen gånger om, han är perfekt.


jag har så mycket mer jag skulle kunna klaga på tror jag. men nu vill jag läsa yaoi. tack Cupcake för att jag fick låna din blogg.<3

Dö.

Nej.
Jag vill inte mer.

bloglovin

Photobucket Jag heter då CupCake och bor i Laholm i Halland med min familj. Japan är mitt drömland och jag ska bo i Tokyo när jag fyller 18. Just nu är jag dock 14. Jag bloggar bara för mig själv och inte för någon annan, om du känner dig deprimerad efter att ha läst denna blogg. Fortsätt inte då.