Happy Halloween

Glad Halloween! Jag hoppas ni går på fester och klär ut er och skräms och allt möjligt! För mig blir det minsann ingen rolig Halloween, det blir precis som vilken dag som heldst. Jag vill fira Halloween, men min familj vill såklart inte det. Så jag måste rätta mig efter familjen och sluta fira Halloween.
Jag är så sugen på en cigarett nu, jag rökte ju innan, i ett halvår eller så. Men sedan slutade jag och nu är det 1 år sedan jag rökte sist. Men jag blir så jävla sugen ibland! Jag vill ha det nu, kanske ska fråga storebror om han har någon. Jag vet att det är farligt, men jag orkar faktiskt inte bry mig, mitt liv är fuckat som det är så det är skitsamma. En cigarett gör ju fan inget!
Nu ska jag nog ta och fixa cyberlox så att jag har något att syssla med, hej då.

Nej nej och åter nej!

Jag sitter i mitt rum och är ledsen, Danmark resan är inställd. Den blev för dyr. Jag var dum nog och trodde att det skulle ske! "Du kan ju leta efter något på jullovet". Jullovet finns det inget och det är förfan om två jävla månader! Jag vet inte ens om jag LEVER i två månader till! Jag orkar inte komma tillbaks till skolan med alla gammaldags jävla lantisar till lärare och elever! Förutom syslöjd och japanskan är det INGET! Och jag menar INGET att längta tillbaks till! Jag ska försöka leva i två månader. Hoppas jag klarar det, om inte BUP och skolan tar död på mig!
Nu har jag köpte lite små gummiband för håret så jag ska snart börja göra mina cyberlox i Babyrosa och Limegrön. Hoppas att det blir som jag vill.
Jag kanske gör cyberloxen imorgon.
Skolan börjar snart.
FUCK

HELVETE
Hejdå.

My history in Göteborg.

Dag: Tisdag.
Jag kunde inte somna så bra, gästsängen är väldigt hård, och jag kan inte somna så bra i övrigt, så jag var ganska trött på morgonen. Gick upp segt, men möttes sedan av min fasters trevliga leende. Jag fattar bara inte hur hon kan vara så positiv hela tiden. Jag kan inte ens vara positiv en hel dag eller kanske ens några timmar. Min lilla kusin Noa hade inte vaknat än, så jag gick och spelade lite på hans Nintendo DS som den nörd jag är. Deras soiffa är mjuk dock, så jag la mig i den och spelade lite Mario Party och hjälpte lilla Noa att vinna nya världar. Efter 30 minuter var det frukost, Noia hade vaknat och var mer hyperaktiv än vanligt, kanske bara för att vi var där. Han ska vara glad för att han har så mycket energi, medans min energi nästan inte finns. Till frukost blev det mackor och varm choklad, mysigt värre! Det var riktigt gott! Efter det var det dags för mig att fixa mig och göra mig i ordning. Tuperade håret, det har jag inte gjort på rätt länge så det failade, satte i mina cyberlox och sminkade mig. Efter det åkte vi iväg till Shock, där jag skulle träffa Hanne och några andra människor. Jag köpte ett par rosa lösögonfransar på Shock, dom var superfina. Hanne dök upp som från ingenstans och vi kramades och jag var faktiskt riktigt glad, glad är inte en känsla jag får varje dag, alltså äkte gladhet, så jag tog verkligen vara på den! Sedan kom en tjej som hetter Leontin, underbart namn! Och hennes kompisar, vi gick tillsammans in i Nordstan, Sara fick köpa ut en energidryck åt mig eftersom hemköp har satt någon jävla 15-årsgräns på energidrycker. GAAH! Men jag fick den ju ändå. Monstern höll mig uppe och gjorde så att jag orkade gå! Vi gick in i en massa butiker och skrattade väldigt mycket. Men roligast vcar ändå när vi skulle gå till emo-gräset som det kallades, det var riktigt mysigt där! Jag satt och sminkade mig och Leontin och jag insåg att människor kanske inte är så farliga ändå. Det var en jätttehärlig känsla! Leontin blev nöjd med sminket och sedan så intervjuade jag Inez som en blåst Fjortis. Awesome!
Vid 15:00 var det dags att åka hem, Leontin följde med oss och hon hjälpte mig att sätta fasst roliga saker i mitt hår, den frisyren var faktiskt inte så dum!
Efter Leontin åkt hem så såg jag bara på tv eller la mig i sängen, benen värkte, men det var så värt det. Så de fick värka på. Även om de skulle värka en lång tid framöver.

Dag: Onsdag
Som vanligt var jag seg på morgonen, vaknade lite senare än vad jag hade förväntat mig. Gick upp och åt frukost.
Jag besegrade min rädlsa med att bada idag, jag gjorde det faktiskt, badkaret var mysigt. Jag gillade det faktiskt!
Sen fick vi sushi! Det var så mums! Och sen hjälpte jag Noa på spel o.s.v
När vi var på tåget så skrattade jag och Inez nästan ihjäl oss åt allt möjligt, vi var uteliggare som fastnade på ett tåg, det var väldigt mysigt att sitta på golvet. Vi tråffade en snäll tjej på 18-år som hette Elvira, vi skrattade också väldigt mycket. Jag fick hennes msn och hennes bilddagbok. Det var snällt av henne!
Nu är jag hemma och längtar tillbaks. Men jag kommer tillbaks. Om två månader. Två månader.

Känn ingen sorg, för mig i göteborg!

Jag är i Göteborg! Gick på stan hela dagen! Har bara lite pengar dock. Men wtf.
Fixade håret men cyberloxen failade och möööööh. Jag vill vara här längre, men det fick jag inte. En fjortis kallade mig fitta på stan, sen sa hennes vän att vi var coola! Ägd.
Nu ska jag sova, jag är helt utmattad efter allt gående!
God natt bloggen!

Imorgon, imorgon!

Imorgon åker jag med lillasyster! Hurra! Jag har bestämt med henne vilka butiker vi ska gå in i, synd bara att kawaii design har stängt, men så får det vara.
Jag ska träffa Sano också, och vara allmänt glad! Jag älskar göteborg!
Tåget går klockan 09:44, det betyder att jag måste upp klockan 06:00 eftersom jag inte har packat. Fail. Men jag kan sova när det blir natt sen. För på dagen börjar shopping!
Skriver kanske mer när jag är där nere, vet inte riktigt, det var i alla fall allt för mig! Än så länge!
Hej då bloggen :>

Imorgon, imorgon!

Imorgon åker jag med lillasyster! Hurra! Jag har bestämt med henne vilka butiker vi ska gå in i, synd bara att kawaii design har stängt, men så får det vara.
Jag ska träffa Sano också, och vara allmänt glad! Jag älskar göteborg!
Tåget går klockan 09:44, det betyder att jag måste upp klockan 06:00 eftersom jag inte har packat. Fail. Men jag kan sova när det blir natt sen. För på dagen börjar shopping!
Skriver kanske mer när jag är där nere, vet inte riktigt, det var i alla fall allt för mig! Än så länge!
Hej då bloggen :>

Tonari No Tortoro

Totoro, Tortoro, Tortoro, Totoro.
Jag älskar den låten! <3 Jag får gåshud när jag lyssnar på den! Så vacker musik och den får fantasin att flöda runt i hela min kropp så jag håller på att sprängas :D
Idag har varit en väldigt död dag, jag har inte gjort någonting, bara legat hemma i soffan och myst, tittade på en film, Kikis Expressbud, från skaparna av Min Granne Tortoro. Bra film att se på, men jag gillar Min Granne Tortoro mycket mycket mycket mer. Den underbaraste filmen någonsin!
Jag är en nörd, jag spelar World of Warcraft. Det är det ingen som vet, förutom du och familjen bloggen.Det är ett bra spel, än så länge. Det är kul när man inte har något att göra, jag är ingen extrem-nörd, jag kan klara mig utan det i ett år eller så, men jag gillar att spela det. Ibland. Nu när det är Halloween blir det extra kul, för då kan man få en kvast att flyga på, det är sött.
I alla fall, jag längtar tills på måndag, jag har enormt mycket affärer som jag vill besöka! Och behöver besöka dessutom, jag är glad att jag får komma till den älskade staden Göteborg! <3
Jag ska sminka mig på tåget, och kanske fixa någon frisyr, nu när det är Göteborg! På Onsdag åker jag olyckligtvis hem, men då har jag i alla fall varit där.
Hej då bloggen.

Frihet. I en vecka.

Äntligen! Lovet är här!
Göteborg på Måndag till Onsdag! Vinka om ni ser mig :>
Danmark kanske, hoppashoppas! :>

Japanska, besvikelser och löshår.

Rubriken reflekterar för det mesta vad min dag har handlat om. Gick upp ur sängen, seg i huvudet och seg i benen, men tanken på lovet höll mig uppe. Gjorde mig i ordning, håret blev inte riktigt rakt, plattången brände mig lite. Awesome. Sminket blev ovanligt djupt, men det fick det vara. Jag brukar ju inte sminka särskilt tunt heller. I taxin höll jag på att somna, jag hade inte såvit bra och jag blir alltid lika trött. Men jag kunde inte sova eftersom taxin körde som om den hade kidnappat oss, därför så var jag tvungen att hålla mig vaken för att inte spy i bilen. Åksjuka gillar vi inte.
Sen kom jag till skolan, alltid lika tråkigt, så gick jag in och rättade min japanska läxa, David sa förlåt för att han pekade fuck you åt mig. Jag nickade lite smått, men egentligen ville jag bara slå honom. Det mest irriterande var att när han sa förlåt så sa läraren/rektor, Agneta heter hon. Att jag måste titta på honom för nu var han så "duktig" och sa förlåt till mig. För helvete! jag blir så fucking irriterad! Han ska ju inte peka fuck you till mig! Och Agneta säger bara att han har ett "funktionshinder" och det betyder att han får göra vad fan han vill?! Jag har ett "funktionshinder" som gör att jag är vissa dagar! Och det får jag inte längre! För då blir det minsann ingen japanska! Medans han får göra vadfan han vill och inget straff blir det för honom! Jag vet att jag är äldre och borde veta bättre, men han lär sig ju ALDRIG! Så varför ska jag förlåta honom, han kommer ju ändå att göra samma sak igen. Så han är inte värd att förlåtas, inte enligt mig i alla fall.
Inte nog med det, jag kommer inte tjäna några mer pengar på min skola mer misstänker jag, de ska ha "jobb" på fredagar nu, och det är då vi tjänar pengar! Jag är inte i skolan på fredagar, då får jag hemundervisning eftersom jag ska komma in på Apelryd i Båstad. Tack som fan för den! Men mamma och pappa ska maila henne och kolla om hon faktiskt tänker det, jag kan ju ha hårt fel också. Hoppas det. JAG BEHÖVER PENGAR!
Japanskan idag var superkul! Jag lärde mig säga "Vad är det?" och lite mer japansk grammatik, sen hade Mizuho-sensei med sig en jättesöt apparat så att man skulle lära sig de olika japanska tecknen! Supergullig var den! Och jag tycker faktiskt att japanskan går bra! Om jag ska berömma mig själv så är jag bra på språk, det har jag fått från mammas sida.
Tack språkgen! <3
Nu ses vi dock inte förräns efter höstlovet, sorgligt nog, men jag får hoppas att Mizuho-sensei har det bra!
På vägen hem från taxin så var det bara helt slött, jag var helt jävla psykiskt utmattad. När jag öppnade dörren hemma kände jag likgiltighet, men också en liten längtan efter datorn, en sådan längtan har jag inte haft på rätt länge, så jag tog tillfället i akt och satte mig vid datorn. Kollade på löshår från happyhair.se som jag vill ha, det får bli syntethår, eftersom riktigt hår är för dyrt för mig, jag vill ha riktigt blont syntethår i så fall. Heldst löshår på tyg eller clip-ons, mamma ska fråga efter det imorgon hos frisören. Hoppas hoppas.
Jag tog en hyfsat lång dush efter det, dushar är så mysiga, men lite trånga också, och därför ganska läskiga. Jag gillar inte riktigt hur trång vår dush är, men jag får leva med det.
Och nu sitter jag här och skriver i dig min kära blogg. Har gett din URL till Sano nu också, nu har jag 4 läsare, om jag kan räkna. Jag ska nog gå ner och göra mig en kopp te och sitta och chatta med människorna ute på MSN.
Hej då kära blogg.


Längtan.

Bara 4 dagar kvar tills höstlovet kommer. Göteborg här kommer jag!
Att handla är:
Rosa lösögonfransar
Två fejkpiercings
Det är måste, annars vet jag inte, jag måste fixa mina cyberlox innan jag åker dit också.
Det är slut med tysta dagar i skolan nu, annars blir det ingen mer japanska för mig.
Tack som fan.
Jag har stora ärr på min mage nu, förvånadsvärt nog så rann det ut blod och inte fett. Rakbladet är mig kärt! <3
Imorgon ska vi bada, fuck, jag får väll säga att det var kaninerna som rev mig, eller så bryr dom sig inte, vad vet jag. Hoppas Tokyo Decadance blir av, då blir jag glad, det kanske inte blir av, eftersom mamma och pappa kanske får se ärren.
Fuck.
Jaja, vi får se hur det går imorgon.
Hej då.

Hej då för now.

Ska sova över hos Felicia nu <3
Jag blir en bulimiker snart.
Jaja.
Tack och adjö för now!

If there's nothing missing in my life. Then why do this tears come at night.

Inget blir någonsin perfekt. Men man kan väll försöka få det så nära som möjligt. För mig är det nästan omöjligt. Jag behöver en hel del massa glädje om jag ska kunna göra så att mitt liv blir nästan perfekt. Jag hinner aldrig greppa tag i någonting, utan bara flyter med livets eviga flod. Mitt liv går likadant hela tiden, och det är ingen större glädje. Snart blir mitt liv så tråkigt att jag tror snart att jag kan förutsäga det. Det kommer jag säkert kunna göra om sisådär några veckor om det fortsätter såhär. Mina drömmar och vänner och en liten gnista hopp håller mig vid liv, det är inte mycket. Men det är det ända jag har kvar. Mina vänner är mycket, men om dom försvinner, vad ska jag leva för då, ingenting, det är svaret. Då har jag verkligen inget kvar längre. Förutom mina drömmar. Jag hoppas inte mina drömmar lämnar mig, jag känner mig så jävla tom hela tiden. Inget hjärta. Inga känslor. Allt är bara en kedjecirkel som inte tar stopp.
Jag skulle vilja skrika, jag är mina drömmar! Men mina drömmar är döda. Jag lyckades inte hålla dem vid liv.
Citat av Berny Pålsson från boken Vingklippt Ängel.
Detta cictatet blir jag snart rädd för, jag vet inte hur länge jag kommer att orka hålla mina drömmar vid liv, hur länge kommer dom att finnas där för mig. Jag hoppas föralltid! Om nu inte dom tycker att jag är jobbig och sticker dom också.
Lämna mig inte! <3
Jag undrar,bloggen. Jag undrar om man ser igenom min mask, masken som jag sätter på mig varje dag för att ingen ska se, ingen får se det äkta, hur jag verkligen mår. Men ibland kan det lysa igenom. Men då får det väll göra det då. Dom kommer ändå aldrig få veta, ingen kommer någonsin få veta, för dom har inget med det att göra, mitt liv är mitt eget liv.
Nu ska jag tänka på snälla saker som Mizuho, min japanska lärare och japan i allmänhet, det är bäst! <3
Hej då bloggen, förlåt för mitt jobbiga klagande.

Sega Söndagar.

Söndagar är alltid så sega, jag har ingen ork till någonting, för det är skola imorgon. Jag vill inte dit! Det finns aldrig något att göra, så varför ens försöka lysa upp dagen.
Jag ska rida igen på måndag kväll förhoppningsvis, då ska jag rida på en stor fin häst som heter Kitty. Trevligt trevligt, jag har i alla fall hittat något som jag kan göra på vissa dagar. Nu när jag inte har pengar eller något. Förutom datorn vill säga, men när jag inte är vid den så kan jag ju rida lite då och då.
Jag föddes i fel generation, jag vill tillbaka en generation! Och få samma intressen såklart, för då var Angeleek och Manba-stilen populärast och alla i Japan var typ färgglada. Nu är alla bara svarta. Jag gillar svart, men föredrar faktiskt förgglatt mode. Och nu är nästan hela Manba-stilen utplånad, hoppas den kommer igen, bättre än någonsin.
Jag måste skaffa löshår. Jag vill ha samma hår som Mami hade i en video, hon är så enormt snygg! Jag vill vara liten och smal och snygg! Men istället är jag äcklig ful och fet.
Det bästa är att man får se en närbild i videon på hennes sminkning, awesome!
Ingen vet vad jag pratar om nu, bloggen. Haha. Det är lite skönt att ingen vet, ingen förstår. För då får man vara ensam med sina tankar.
Jaja, nu ska jag leta bilder på AngeleeK och sedan gå ner eller något skit.
Hej då bloggen.

As the days go by.

Hej bloggen.
Idag var jag ute och red med lillasyster, faktiskt väldigt mysigt, testade att trava lite också. Hästar är fina djur, och vi kanske ska rida på tisdag igen, det blir kul. Jag gillar inte landet eller så, men rida är faktiskt mysigt.
I övrigt har inget hänt, mitt liv är en ända rak linje. Fail.
Ingen har märkt ärren än, och dom är ganska lätta att dölja, mamma vet om det. För BUP sa det till henne. för BUP är onda.
Jag funderar på att väga mig, men jag orkar inte eller vill inte. Vågen kommer bara visa 100 kg minst, så det vet jag redan.
Detta var en lite uppdatering bloggen, hej då för nu.

I did it.

Jag gjorde det. Igår kväll. Rakbladet gled sakta mot huden. Blod kom fram. Ångesten borta.


NEJ!

FAN BLOGGEN! HELVETE!
Jag kommer att bli en bulimiker, det är jag säker på.
Innan ikväll skulle jag köpa en energidryck, så storasyster skjutsade mig snällt till Willys. Köpte en Burn, dubbel, den är god. Det värsta var att jag köpte en Mentos, mintsmak. Och åt upp den snabbare än kvickt, det kändes för jävla hemskt! FAN!
När vi var påväg hem så fick jag resten av Doris från min storebror, som jag vräkte i mig. Nu vill jag bara spy! Spy upp allt fett som jag har ätit, spy ut all sorg och rädsla! Jag kommer att sluta som en jävla tjocksmock innan jag dör! Det är jag säker på! Eller så blir jag en bulimiker, bättre är väll det antar jag. Fan vad jag är rädd nu!
Imorgon får jag sluta helt med godis! Och kanske energidrycker, jag gör vad som än krävs! BUP lyckades nästan hjärntvätta mig! Men inte nu längre! Jag har genomskådat dom! Dom har INGEN makt över mig!
Ge mig ett rakblad!
Jag måste skära för att se om mitt blod har fått små fettklumpar i sig, det är jag nästan övertygad om, så jag måste skära ut allt gammalt blod och ersätta det med nytt! Om jag bara kunde.
Jag vågar inte ställa mig på vågen, för jag vet redan vad den kommer att visa!
60 kg
Gissar jag på, denna sommaren vägde jag 52 kg, men BUP kom in i mitt liv, och började sin eviga hjärntvättning! Men det funkar inte på mig! Jag vet vad dom försöker med nu! HAHA! Jävla idioter!
Jag vill gå till ett ställe där man ser ut precis som man vill och alla respekterar det, men icke då. Det stälet finns inte, det ända sånt ställe jag skulle komma på är drömmarna. Och om det stället bara finns i mina drömmar, då vill jag leva i mina drömmar, jag orkar seriöst inte leva på jorden om inte tiden pausas lite! Så jag kan lägga mig ner och tänka igenom saker och ting.
FAN!
Spykänslan kommer snabbare och snabbare, jag måste hindra mig från att inte dra fingrarna i halsen och spy, för då sätter allt igång igen. BUP, sjukhus och blablabla. Det orkar jag inte, vadfan gör BUP egentligen i mitt liv, jag mår bara bra! Så varför fan ska dom komma in och tvinga mig att riva upp minnen och förstöra allting! För att dom är onda kanske? Det visste jag ju från första början.
Magen håller på att växa, den kommer snart att svälla upp som ett bowlingklot, måste komma på en diskret plan om att sluta äta snabbt! Innan jag blir ett levande mount everest!
Nu ska jag inte sitta här och beklaga mig mer, hej då bloggen.

Konvent.

Nervös inför idag. Jag vet inte hur det kommer att gå, jag kanske lämnas ensam. Men jag får lita på Eden.
Jag åker på konvent idag, och jag har ingen aning om hur det kommer att gå.
Hej då bloggen.

Jag orkar inte nu.
Fanfanfanfanfanfanfan! Jenny ska till Tokyo och jag får inte hänga med! På grund av er, jag hatar er! Kan ni inte hitta någon annan jävla tonåring att vara hos! Era jävla helvetes fan! Ni ska bara veta hur jävla mycket jag hatar er!
DÖ!
Jag grät mig till sömns innan, det var skönt, jag har inte gråtit på vad som verkar flera månader, så jag satt och grät ut alla mina känslor på lite mer än en halvtimme. Jag vill åka till Tokyo så jävla mycket! Men icke. Fan för er! Fan för allt!
Om ni ska hindra mig från mina drömmar i livet har jag inget alls emot att döda mig själv! Vad fan är meningen liksom?! Ingenting alls!
FANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFAN!
JAG ORKAR VERKLIGEN INTE!
Hejdå.

bloglovin

Photobucket Jag heter då CupCake och bor i Laholm i Halland med min familj. Japan är mitt drömland och jag ska bo i Tokyo när jag fyller 18. Just nu är jag dock 14. Jag bloggar bara för mig själv och inte för någon annan, om du känner dig deprimerad efter att ha läst denna blogg. Fortsätt inte då.