Sickness.

Ja, rubriken säger allt, jag håller på att bli sjuk. Jag får snart feber och jag hostar redan och är förkyld.
Jättekul.
Inte.

[låt oss kalla det gästbloggning.]

ja, nu skriver Maja, för jag måste skriva av mig, och CupCake den underbara personen lät mig låna bloggen. <3

let's start.

i min klass, finns en tjej, hon är den äckligaste tjejen i min hemstad.
iår, har hon tillexempel playat MINST 7 killar. vemfan gör det?!!?
och hon klär sig som en jävla slampa, och tror att hon är skitcool när hon kaxar sig mot alla.
[hon är bara patetisk].
hon går runt hela tiden och skryter om att hon strulade med )"¤(&)# på Vision [ett disco typ], och att hon sen strulade med massa andra oh dansade med alla blablabla.
JAG FUCKING BRYR MIG INTE OM DIG - SLUTA SNACKA OM DITT PRIVATLIV 24/7. 
sa jag att hon säger högt, så alla hör "JAG HAR MENS OMG OCH BLABLA KILLAR BLABLABLA VILL HA MIG BLABLABLA!!"?
och sen så vet hon att alla kommer vilja veta. förutom jag, men då går hon och ställer sig framför och pratar med sin bästis om det, så jag åxå ska höra. går jag iväg följer dom efter.
att dom inte bara fattar att jag inte vill veta?!?!
att jag mår dåligt av det?
att jag aldrig har några killar efter mig [dom står i fucking KÖ för henne], att jag känner mig så otroligt ful, så otroligt värdelös?

jag är så nära att varje dag slå till henne, att skrika åt henne, men det kan jag ju inte. jag är ju "emo". [jag är inte "emo" alls. jag älskar svart, har mycket smink och tuperat hår, men jag kallar mig hellre...jrocker.] 
jag brukar vara stolt över mig, för jag är mig själv, men du gör det bara svårare och svårare.
jag förstår mig själv bättre på engelska btw. i give picture.



NU. nu är jag klar. tack CupCake<3

Seriöst...........Svettande!

Jag vet inte riktigt rubriken. Men idag har jag svettats. Svett är äckligt.
Idag har vi haft gympa och senare på fritidset övade vi voltige, blanda ihop det med en flis och en tjock jacka så får du svett. Så direkt när jag kom hem så dushade jag.
Idag har inte så mycket hänt, det gamla vanliga antar jag, japanska har jag ju haft också, vi jobbar med adjektiv just nu. Japanska är ett ganska komplicerat språk, men det är jävligt kul att lära sig det!
Äh, jag tror snart att jag går och lägger mig eller något.
Hejdå.

Retard Moments.

Haha, den lägger jag på minnet mitt! Om jag hade något.
Just nio sitter jag här med blekning i håret. Och har ingen aning om vad jag ska skriva. Jag har inte skrivit på kanske några dagar beroende på olika saker. Hur som heldst så ser jag så fram emot imorgon! Då ska jag till Helsingborg och vara modell för en dag med Felicia! Jag är peppad som fan!
Bortsett från det, så vet jag inte riktigt hur det är med mig, jag mår väll som en helt normal tonåring gör, bara det att jag är så himla stressad. Jag har nästan ett ton med press som ligger på mina axlar.
Jag måste höja mina betyg, och det är inte lite det heller, men jag får väll börja dricka kaffe eller något skit, för jag ska klara det.
Nu ska blekningen snart tvettas ur, kanske skriver mer senare.
Hejdå.

Walla Hazim.

Dagens ord.
Idag har skolan varit tråkig som alltid. Förutom på den sista lektionen då jag och Julia bara skrattade. Julia är så underbart random. Haha.
Annars har dagen inte varit speciell, det är inte så mycket som gör intryck på mig med tanke på att jag är fullt upptagen i min egen lilla värld.
Det som stör mig just nu är att World of Warcraft är så himla beroende framkallande, jag har lust att gå ner och spela det, men samtidigt vill jag det ändå inte för ajg vet att jag inte borde slösa min tid på det spelet. Å andra sidan har jag ju ingenting annat att göra. Förutom att sitta här då.
Jaja, hmm, vi får se hur dagen blir.
Hejdå.

Back on blogg.

Hej.
Jag är tillbaks på bloggen igen. Nu kommer en ganska kort uppdatering om dagen, eller den kanske blir lång, vem vet. Jag kom till skolan idag med samma humör som jag alltid har. Jävligt deprimerad. Julia var sjuk så jag hade ingen att prata med och satt fasst med två idiotiska ungar. Jag känner inte så mycket för den ena killen, men den andra killen känner jag inget annat än rent hat för. Idag på gympan var jag så jävla nära på att skära halsen av honom med mina bara händer. Att få bli trackad varje dag är inte lätt ska ni veta. Jag har försökt ha överseende med hans diagnoser, men det har jag fan försökt i ett helt jävla år nu! Nu ska mamma och pappa skriva ett långt brev till min rektor. Men det kvittar. Jag kommer ändå inte gå till skolan imorgon. Jag fattar inte. Hela mitt liv förstörs på grund av.......djävulens avkomma. Nej men, jag fattar bara inte vad jag har gjort för fel, alla har rätt att få se ut som de vill. Du är inte den ända med problem här. Jag har någon många mer problem än du någonsin kan föreställa dig. Och nu går hela livet åt helvete. Jag orkar inte kämpa längre. Snart förlorar jag mitt hopp på mänskligheten. Det finns tre personer som min tro aldrig försvinner till, men de är inte människor. De är änglar eller något bättre.
Ni kanske tycker att jag klagar för mycket och överreagerar, men försök själv att leva under konstant hackande när man själv har egna problem som får en att vilja spy.
Ego som jag är så ska jag fortsätta skriva lite om mig själv. Jag mår inte sådär bra nu. Eftersomdet som har hänt. Annars så längtar jag starkt till söndag! Det kommet att bli väldigt kul! Det är en överraskning för er att få höra vad som hände. Men jag kommer i alla fall ha kul, och det hoppas jag att Felicia kommer att ha också. Jag kan bara nämna att vi kanske ska se bio, jag har länge velat se Alice i Underlandet. Den filmen verkar så sjukt bra och Johnny Depp är en så sjukt bra skådespelare och sjukt snygg som hattmakaren.
Jag saknar Maja och Emelie, två underbara personer som jag snart inte har träffat på ett år. Det får inte vara så. Jag vill träffa dem så ofta som möjligt. Men på grund av utspridda platser i Sverige så går inte det. På sommaren har jag bestämt att jag och Maja ska träffas och att jag ska åka upp till Emelie och sova där. Kanske Maja också vill att jag kommer till Uddevalla och sover över, jag vet inte. Självklart ska jag ju ha mysiga kvällar med Felicia som innehåller film och film och film.

Lite kul och onödig fakta är att jag har använt sex fem stycken hårsprayflaskor i år. Så miljövänlig är jag. Men det står faktiskt på PROFFS att det inte skadar ozonet, men två flaskor är inte PROFFS. Så vem vet vad det är i dem.
Jaja, nu ska jag borsta tänderna, ta på finnmedel och försöka sova.
Godnatt.

PMS

PMSPMSPMSPMSMSPMSPMSPMSPMSPMSPMSPMSPMSPMSPMSPMSPMSPMS!!!!!!!!

Aldrig.

Jag skulle aldrig tveka.
Det vet du.
Jag skulle aldrig tveka på att fånga dig om du faller.
Om du faller.
Så faller jag med dig.

Spännande!

Felicia bjöd just med mig på "modell för en dag" och en helt annars awesome dag! Tack så väldigt mycket! ♥ Jag hoppas det går vägen! ♥

Ny elev. Slut på deppighet. Hm?

Hejhej.
Idag kom det en ny elev till skolan. Julia hetr hon och är 15 år. Jag har träffat/sett henne några få gånger, det ända jag visste om henne var att hon rökte. Det visade sig faktiskt att Julia var en snäll person. Öppen är hon också och jag beundrar henne massor för det. Jag vill också kunna vara öppen och utåtriktad, jag har varit det en gång, för mycket längesedan. Jag slutade att vara utåtriktad när jag började i 7:an, jag kan fortfarande vara utåtriktad. Det vet jag. Men det är inte i jämförelse med vad Julia eller jag var innan. Innan kunde jag säga helt random saker till vem som helst, prata med vem som helst, och göra vad som helst med vem som helst. Nu är jag rädd för att prata med okända personer, säga fel saker, och göra saker med vem som helst. Jag vågar bara göra det med personer som jag vet känner mig och som jag litar på.
Hur som helst så kommer Julia och jag ganska bra överens och jag hoppas att det kommer att fortsätta vara så, men alla har två sidpr. Låt oss hoppas att Julia inte visar sin elaka sida mot mig och drar den över mig, för då vet jag ärligt talat inte vad jag ska göra. Bortsätt från mig är hon den ända personen som är relativt mogen. Om man jämför med de andra eleverna i alla fall så är nog jag och Julia i särklass mognast.
Jag minns att Julia har kallat mig jävla emo en gång eller så, men jag hoppas innerligt att hon har mognat, och det verkar faktiskt som hon har det också, som person alltså.
Jag vet inte.
Det är en liten chans.
Men.
Jag kanske kan börja känna mig gladare i skolan om Julia är där, hon är så sprudlande och full av energi. Men hon har ju bara varit här en dag i och för sig. Men vi får hoppas att hon inte blir som David, för då stannar jag hemma.

Om vi går tillbaka till mig, ego som jag är. Så mår jag relativt bra nu för tiden. Jag är inte glad, men jag är inte jättedeppig heller. Jag är fortfarande i min neutrala period som kan vara i ungefär... högst 6 månader skulle jag tro. Jag har aldrig riktigt varit i en neutral period längre än 1 månad så jag vet inte riktigt hur länge de kan vara. Vi får se, jag vet inte om det är en bra sak eller en dålig sak att den varar länge.
Vi får se.
Jaja.
Hejdå.

Svar på Felicias kommentar.

Svar: Hon skulle tillsjukhuset för att hennes fötter är fyllda med vatten och har svullnat upp.

Jag har egentligen ingenting att skriva, bara det att våren är påväg att komma och jag längtar starkt till sommaren ♥

Skit.

Det blev inget Gekås, mamma var tvungen att fara iväg till sjukhus, inte bra.
Hurra för trist liv.
Om allt går som det ska så kanske pappa ska skjutsa upp oss på lördag morgon och så ska vi vara där några timmar, jag blir otroligt glad om han gör det!
Hejdå.

Mamma sviker oss ännu en gång.

Det är sant. Vad fan, kan du inte komma i tid någon jävla gång?!

En seriös update.

Kanske inte. Men i alla fall en update.
Idag i skolan så hade jag lust att ta hur många panodil som heldst och bara sova. Jag vet att jag behöver bra betyg, jag vet att jag måste få det för att komma in på den linjen jag vill. Men jag är så jävla trött, jag pressar mig själv och tar emot förolämpningar dagarna i ända. Då är det inte så lätt längre. Jag ska klara det! Jag ska få höga betyg, jag SKA plugga! JAG SKA KOMMA IN!
När jag kom hem låg jag mest och tittade på TV och var allmänt slutkörd, senare umgicks jag med lillasyster min och gjorde lite random shit.
Senare på kvällen blekte jag håret, eller, nja, utväxten i alla fall. Vilket är en stor del av mitt hår. Det blev faktiskt ganska bra, men jag har fortfarande lite att göra, det kanske tar en hel blekning till för att få allt gjort ordentligt så att jag faktiskt ser naturligt blond ut, men må så vara.
Imorgon blir det Gekås och jag längtar som fan.

Inköpningslista:

Plattång

Blekning

Söta klistermärken

Kajalpenna

Flytande svart eyeliner

Lite annat smått och gott.

Det beror ju på vad man hittar där, eller om man hittar det, för det finns nästan allt där. Till ett billigt pris också! Awesome! ♥

Nu ska jag nog gå och lägga mig, jag har en lång dag framför mig imorgon!
Godnatt.

Tacktack.

Jag vill bara säga tack till Maja för pockyn! ♥

Glad påsk.

Dagarna med Felicia var helt jävla awesome! ♥

Jag känner mig så jävla orkeslös och ser ingen mening i att skriva, jag tror att jag går och lägger mig snart.

Glad påsk på er i alla fall ♥

bloglovin

Photobucket Jag heter då CupCake och bor i Laholm i Halland med min familj. Japan är mitt drömland och jag ska bo i Tokyo när jag fyller 18. Just nu är jag dock 14. Jag bloggar bara för mig själv och inte för någon annan, om du känner dig deprimerad efter att ha läst denna blogg. Fortsätt inte då.