Fail vs. ?

Dagarna flyter iväg likt kvicksand, men ibland står också tiden bara helt stilla, det är läskigt, sjukt läskigt. Jag gör sällan någonting på dagarna, orkar ingenting, är trött 24/7, men jag måste överleva till Göteborgsresan, om det över huvudtaget blir någon. Då ska jag och Maja träffas och göra världens bästa plan någonsin, bloggen :> Det ska bil jättekul eftersom jag har 1200 kronor eller mer :D Kawaii shop får ha dörrarna öppna, jag ska köpa en kjol som är färgad som en regnbåge, regnbågar är fina :> <3 Också träffar jag ju självaste Snigelsyster Maja <3
För några dagar sen så var jag med underbaraste Felicia, och tro det eller ej bloggen, men jag gick faktiskt ut, en massa. Köpte en monster, den blåa, och den var väldigt mums. Vi gick och pratade och skrattade och diskuterade böcker :> Jag kan sitta och prata med Felicia i hur många timmar som heldst, hon är helt underbar.
Annars på dagarna gör jag ingenting, eftersom jag helt enkelt inte orkar det, är trött 24/7. Nu måste jag snart dusha känner jag, mitt hår är äckligt och fett. På tal om hår, jag färgade det för inte så längesen, nu är det hälften rosa, det är jag väldigt nöjd med :> Det var väll allt för nu tror jag, det händer inte så mycket i mitt liv.
Hej då bloggen :>

Sorry, I'm just so tired.

Hej kära blogg, ledsen att jag inte har uppdaterat, jag orkar helt enkelt inte. Jag är så himla trött. Men jag måste uppdatera, för jag måste skriva.
Idag har jag blekt håret, det blev jag nöjd med :>
Håret blev ljust, men det är fortfarande stänk av orange i det,därför ska jag bleka det en gång till, och sedan färga hälften rosa och hälften ska fortsätta vara blont, det är fint. :>Jag gillar att exprimentera med hår, det är kul att se resultat, och att färga i alla möjliga färger och i alla möjliga kombinationer, det är ett sätt att låta sin kreativitet flyga fritt. Just nu har jag bara Lust att gråta och sova, lägga mig i min säng och tyna bort och aldrig se världen, aldrig lämna rummet. Det är så mysigt inne på mitt rum, när man känner för att vara där, annars är det säkert det tråkigaste stället i hela världen. Sen gosar jag med min CareBear: DoDo heter den, och är väldigt fin och gosig, jag fick tillbaka honom idag, efter att ha glömt honom hos en bitch.
Förra helgen var jag i göteborg, det var extremt mysigt, vi bodde hos min faster. Hon är jättesnäll och jag gillar henne mest i hela släkten, hennes son, min kusin, har ADHD som en kille. Han är söt, extremt söt, så energisk och glad hela tiden. Hna vill alltid att jag ska hjälpa honom på: Super Mario 64, eftersom jag inte har något annat att göra där så hjälper jag honom. Han tycker jag är snäll, min faster säger att jag är hans största idol, det gör mig orolig. Jag vill inte vara någons idol, jag blir så rädd för att dra ner mer och mer människor i det depressiva mörker.
I vilket fall osm heldst shoppade jag med min storasyster i måndags i göteborg, jag köpte:
2 rosa hårfärger
1 par rosa näthandskar
Gothic and Lolita Bible
Fresh Fruits
Jag drack också en Monster Energy för första gången, jag blev helt kär, det var den mest underbaraste energidryck jag någonsin smakat, puss på den <3 Jag kommer garannterat att köpa den nästa gång jag åker upp till göteborg.
Jag har fortfarande ganska mycket pengar kvar, och dom ska jag använda nästa gång jag åker upp till göteborg och träffar Maja, då ska vi shoppa på kawaiidesign, det blir kul. :D 
För övrigt behöver jag en bra sida där man kan köpa löshår i tyg eftersom jag ska försöka ge mig på att sy eget löshår så jag får långt hår :> Det är fint.
Detta var nog allt, godnatt bloggen. 

Kvällsuppdatering

Hej bloggen, klockan är just nu 1:36, det är stadsfest och mamma och pappa är förmodligen helt packade nu. Jag är däremot hemma med mina syskon, men jag sitter var vid datorn.
Jag har varit med finaste Felicia idag, vi har alltid kul ihop :> Hon är så underbar, får mig alltid att må bra, jag önskar att hon kunde berätta om sina problem för mig,bloggen. Men det vill hon inte, och det ska jag inte tvinga henne till heller. Jag berättar ju inte precis mycket hemligheter själv. Eftersom det var stadsfest så gick vi ner och kollade på stan, det var bara en massa överdyra saker som inte var värda att köpa, förutom ett Hawaii blomkrans som någon köpte precis innan mig :< Det var den sista multifärgade. Fail. Men dom kan man köpa billigt någon annanstans också.
 Sen såg vi på Supersize VS Superskinny, jag vill vara Superskinny, det är fint, otroligt fint.
Senare idag åker jag till göteborg, jag orkar inte packa, jag är jättetrött, men kul ska det bli. Jag ska köpa massa olika hårfärger och jag funderar faktiskt på lösögonfransar i regnbågsfärg, jag har ju råd. Och dom är fina :> Men  jag vet ändå inte riktigt om jag vill, jag har aldrig haft på mig lösögonfransar, och vet inte om det är värt det eller ej. Man får väll testa, någon gång i alla fall. Det var meningen att jag skulle åka idag och träffa Maja, men det gick inte :<
Sen framåt kvällen gick jag och mina två systrar ut med ett par hundar som vi passade, jag blev snabbt kall, men hundarna var så söta så jag kunde inte låta bli att vara ute med dom lite till. Hundar är otroligt söta, i alla fall små hundar, vissa stora hundar är läskiga. Vi har länge funderat på att skaffa hund, men vi har inte råd. För övrigt gillar jag katter också och skulle mycket gärna vilja ha en, men det kan vi inte heller tydligen, eftersom att den förstör för mycket, eller stökar till rättare sagt. -.-. Jag gillar hamstrar också, dom är så små och urgulliga :>
Hundarna fick springa lite fritt och jag försökte springa ikapp dom, det gick inte så bra, men man får ju träna, sen när vi kom hem så skulle vi se på en film som kallas: Disaster Movie. Den är ny, och från skaparna av Epic Movie och Scary Movie, jag gillar dom, och då gillar jag säkert denna filmen med. Men den tog tydligen för lång tid att ladda ner, så vi tog Epic Movie istället, det gick bra, för den är bra :>
Maja smsade mig och sa att hennes mamma hade hittat min blogg, men hon var snel och skulle inte läsa den, men hon sa också till Maja att hon inte ville att jag skulle dra ner Maja i det depressiva. Det gör mig rädd, otroligt rädd! Maja är en underbar person, och jag vet att om jag säger någonting fel, så kan det sabba allt. Jag råkar alltid säga något dumt så att andra blir mer ledsna, och Maja säger att hon inte ska bli deprimerad eller så, men jag vågar inte riskera det. Så jag får vakta mina ord hädanefter.


Nu har jag inte mycket mer att skriva, och jag orkar inte mer dessutom, godnatt bloggen! 


God afton bloggen.

Klockan är nu 23:29 och storebror har LAN med sin kompis. Dom är säkert mycket högljudda, roligt, svar nej. Imorgon kommer jag att dö, både psykiskt och fysiskt, först ska jag till tandläkaren och dö fysiskt och sen dö psykiskt hos BUP. Det ända positiva med besöket hos BUP är att "Ordboken" inte är där. Jag hatat honom. Det är han som har gjort mitt liv till ett helvete. Jag har lust att döda schemat, bränna upp det och slänga det från en bro. Men det kan jag inte, för då läggs jag in på sjukhus. Men det är väll lika bra det, mamma och pappa orkar ändå inte mig längre, så varför inte fördriva sin tid på sjukhus med massa människor i vita rockar som försöker få i mig mat. Roligt -.-. Jag vill bara bli smal, får jag bli det? Nej, tydligen inte! Jag kommer leva som fetto i hela mitt liv! Dö åt BUP! Ni försöker få mig komma ut, få mig att göra en massa saker! Era försök är lönlösa! Jag hatar staden jag bor i! Jag hatar BUP! Jag hatar tandläkaren.
Ush vad egoistisk jag är!
Jag hatar mig själv.
Nu ska jag sluta tjata om det, för att du kanske blir trött på det,bloggen. Men det blir jag också. 
För övrigt dör jag av längtan till på söndag, eftersom då blir det göteborg. På måndag blir det shopping med storasyster, jag ska spendera ganska mycket pengar tror jag, jag har ju trots allt 1845 kronor :>
Lista på saker som ska köpas:
Klämmor och accecoarer
Rosa hårfärg
Peruk (om jag hittar en billig)
Kjol
Gothic Lolita Bible
Hello kitty paraply
Tyg
Jag kommer säkert på mer, men denna listan får räcka så länge.
Nu har jag väll inte så mycket mer att skriva, dagen börjar gå mot sitt slut, men jag är inte trött alls. Kanske för att jag inte har tagit mitt melatonin, men jag orkar inte. På tal om det, så kan Zoloft åka ut ur mitt liv, den hjälper inte alls, den får mig bara att känna mer meningslöshet jäntemot livet. Som om jag inte redan hade nog. Varför kan ingen medicin bara ta och funka?! Den perfekta medicinen för mig skulle vara att biverkningen var enorm vikförlust, det skulle jag gilla, och jag skulle aldrig glömma att ta den heller.
Nu har jag nog skrivit färdigt, jag skriver nog mer efterhand, godnatt bloggen!     

CupCake: Det börjar likna askungen ju! Lillasyster: Vi tittar på askungen!! *skratt*

Hej bloggen :>
Jag ler när jag tänker tillbaks på hur denna dagen har varit eftersom jag och min underbara lillasyster har skrattat ganska mycket idag, nu på måndag åker hon på läger, blä på det. :<
Dagen började med att jag vaknade 4:12, jag gick på toa och la mig i sängen, totalt förvirrad och med tröttheten bultandes i huvudet. Tillslut lyckades jag somna om och sov ända till 09:10 då pappa sa att jag skulle komma upp och äta frukost. För allas information så skulle jag ALDRIG gå upp vid den tiden för det, men BUP har bestämt ett shema med mina föräldrar om hur jag ska äta, om shemat inte funkar läggs jag inn på sjukhus. Jag vill döda dom.
Jag segade mig upp ur sängen, mina ben gjorde superont och ögonen bara hängde och hängde, jag åt frukost. Och sen gjorde jag inte så mycket mer, jag bytade aldrig om, det var en väldigt trött dag och jag höll nästan på att somna igen.
Det var molnigt idag, jag hatar det, molnen gör mig så deprimerad, grå är en deprimerande färg har jag märkt. Jag tvingades med till stranden i ösregn av mamma och pappa, psyk. De försökte få mig att bada, pappa hotade med att ta dator och mobil och ställa in resan till göteborg med syster den 11 juli. Detta rörde mig inte alls, han får göra nästan vad som heldst, men jag kommer ändå inte att bada. Anledningen vet ingen om,bloggen. Det är för att jag inte vill visa mig, jag är så ful och fet och framför allt väldigt äcklig, efter jag har badat blir jag självmordsbenägen. Allt jag vill göra då är att ta mitt liv. Hur får ingen veta, inte ens du.
Efter missödet på stranden åkte vi hem, jag var väldigt trött och framför alt väldigt irriterad. Men till min stora förvåning tog pappa inte min dator. Inte min mobil heller och ställde inte in resan till Göteborg. Det gjorde mig glad. Lillasyster och kompis satt och spelade Zelda, på min sparning. Det gjorde mig också lite irriterad, men jag lät ju dom, men jag är alltid så rädd att dom ska förstöra allt. Tillslut slutade dom, som tur var. Zelda är ett roligt spel, men det är svårt. Det betyder att man måste tänka efter, och det är inte direkt min starka sida.
Efter det gick lillasysters kompis hem, så vi umgicks. Vi har enormt kul ihop, eftersom vi har samma humor och skrattar rätt mycket åt allt. Det roligaste idag var när jag och lillasyster såg på Askungen 3, och det hände något med en pumpa. Precis som i Askungen 1, då sa jag:
- Det där börjar likna Askungen!
Då skrattade lillasyster så hon började gråta och sa däremellan:
- Vi kollar på Askungen!
Det gjorde såklart så att jag också brast rakt ut i skratt, men det var roligt :>
Däremot tycker jag att det är extremt dumt att dom gör en uppföljare på klassiska disneyfilmer, för dom blir aldrig bra alls. Dom försämras bara mer och mer, och orginal-filmen glöms bort. Och små barn börjar tycka om dom nya, men det är inte dom som är bra alls!
Nu blev jag extremt sugen på te kände jag, Chai-te, det är gott! Och jag är inte trött alls, men törstig, ja det är jag. Men jag får väll gå och lägga mig snart ändå, jag orkar inte vara uppe för länge.
Godnatt bloggen :> 

Första inlägg. Hurra?

Hej. Jag har då bestämt mig för att börja blogga på grund av att jag behöver skriva av mig ibland. Denna blogg är ganska personlig, och därför är det ungefär 10 personer som har fått dess URL. Bloggen kommer att handla om allt mellan himmel och jord. Mina depressiva tankar men också mina glada tankar. Vilket är få, men några måste man ju få ha. Jag suger på att göra layouts och sånt, så när jag har lärt mig får jag väll göra om den. Anledningen till att du får heta Yzmacore är att jag gillar Yzma, hon är smal, så smal vill jag också vara. Nu ska jag väll börja berätta om mig själv antar jag:
Jag heter CupCake, inte riktigt namn, men jag ger aldrig ut mitt riktiga eftersom det är fult. Jag är 14 år, jag fyllde faktiskt år igår. Hurra för mig, ehe. Jag bor i Laholm som ligger i Halland, dö åt det. Det är den dummaste staden i hela Sverige, ush. Huset jag bor i är hyffsat stort, jag har egen dator och eget rum. Annars skulle jag inte sitta och skriva, eftersom då skulle alla kolla, eftersom alla skulle se. Mamma och Pappa är skilda men bor ändå i samma hus, dom är inte snälla alls, så jag pratar inte så mycket med dom. Bara när jag måste. Fyra syskon har jag också, en storasyster, en storebror och en lillasyster, så jag är näst yngst. jag önskar jag kunde ge min lillasyster en bättre uppväxt, men tyvärr kan jag inte det. Jag är det ända syskonet som har diagnoser.
Mina diagnoser är: ADHD i tjej-form, till skillnad från killar så är jag rätt lugn, förutom när jag är arg. Aspergers-syndrom, har ingen koll på den alls. OCD, det står för Obsessive Compulsive Disorder, den diagnosen pratar jag inte om med någon alls, eftersom den tillhör mig. Deprission, denna får jag medicin mot, Zoloft, den funkar inte.
Ätstörning-UNS, UNS står för Utan närmare specifikation, men det vill jag ha , men BUP ger mig inte det, såklart. För dom är körda i huvudet. Mot detta får jag ett shema som jag måste följa eftersom min viktkurva pekar rakt neråt, om detta shemat misslyckas får dom lägga in mig på sjukhus. Psykbryt på dom.
Jag uppdaterar när jag känner för det, vilket blir lite då och då, jag tror det blir ganska mycket eftersom jag har rätt mycket att skriva till dig bloggen.
Men nu har jag jätteont i mina fingrar och orkar inte mer.
Hej då bloggen.

bloglovin

Photobucket Jag heter då CupCake och bor i Laholm i Halland med min familj. Japan är mitt drömland och jag ska bo i Tokyo när jag fyller 18. Just nu är jag dock 14. Jag bloggar bara för mig själv och inte för någon annan, om du känner dig deprimerad efter att ha läst denna blogg. Fortsätt inte då.