Memories of one summer

Heter låten som jag just nu knarkar. Det är en skitfin låt. Den påminner mig om sommaren och all dess skönhet. Snart är det ju sommarlov också, men det verkar inte ha blivit så mycket av sommaren faktiskt. Jag som hoppades på en extra solig sommar i år. Nåja, man får inte hoppas för mycket, men det är sommar liksom! Det borde vara fullt med sol. Det hoppas jag att det blir. Nu läste jag just att det kommer att bli sol hel dagen från och med onsdag! Hoppas att det är sant. Jag gillar sol, det är bara det med att bli solbränd som jag har lite svårt för, men detta året har jag bestämt mig för att bli det. Så nu är det ute i solen med mig!
Men hur som helst så vill jag också ha sånna fina minnen som musiken är i denna låten! Den får mig att bli glad och tänka på mig och Felicia!
Det är ju bara en vecka kvar till sommarlovet! Det ska bli kul!

Hur som helst, idag så har jag åkt hem ifrån skolan för att jag mådde så dåligt. Jag hade typ sovit i kanske  timmar och min sömnkvalitet suger. Plus en enorm huvudvärk så jag stannar hemma för att orka med den sista japanskan imorgon. Den kommer att bli mycket spännande. Jag ska göra en presentation om varför jag gillar Japan, självklart med hjälp av lärare, men alltså, det är jag som kommer att prata. Det kommer att bli kul. Jag ska göra det sista av presentationen senare idag.
Det som är dumt är att jag inte får sova någonting när jag kommer hem, för att mamma och pappa tror att jag vänder på dygnet. Det gör jag ju i och för sig, men jag behöver få sova. Försvinna in i min egen lilla värld där allt är möjligt. Där blir upp nero ch ner blirupp, ungefär som Alice i Underlandet, jag har mitt eget lilla underland som endast visar sig när jag sover.  Hur som helst så ska jag i alla fall till skolan imorgon, jag missar inte japanskan! Men jag är glad att jag har fått vara hemma en dag och vilat i alla fall. Om man kallar det jag har gjort vila, suttit här hela tiden, men det är någon sorts vila.

Jag mår inte så bra, jag är besviken på mig själv av någon anledning som jag inte riktigt känner till. Men det känns jobbig att alltid ha det där stinget vart man än går. Stinget av självdestruktiva impulser och rakblad. Jag är så jävla emo nu känner jag, sitter här och klagar på mig själv och om rakblad.
Jag känner mig så jävla taskig mot alla andra när jag klagar på mig själv, det känns liksom helt irriterande. Jag menar tänk att bara få höra på andras klagande. Därför klagar jag typ aldrig. Men någongång och någonstans måste jag väll få göra det. Eller?
Nu ska jag vila mig lite och sedan blir det japanska, awesome!
Hejdå.

16 dagar kvar.

Kan ni fatta att det bara är 16 dagar kvar till sommarlovet? Jag längtar som fan.
Idag så har jag inte gjort så mycket, inget alls föresten, jag har sovit så jävla illa så det finns inte. När jag kom hem från skolan så har jag mest legat och sovit.
Jag vill gratta min syster Maja som fyller 19 år idag! Grattis på dig!
Nu känner jag att jag inte har så mycket energi kvar.
Äh, det får vara.
Hejdå.

Söndag. Tillbaka till verkligheten.

Hej. Mathea har sovit över hela helgen så jag har inte kunnat skriva. Men jag har haft en väldigt mysig och rolig helg.
P fredagen så kom Mathea hit, vi gick ner till en sjö och såg på när båda mina systrar badade. Jag fattar inte hur de kunde göra det, det var säker bara 4 grader i vattnet eller något! Ush och fy vad kallt det måste vara. Jag och Mathea nöjde oss med att doppa fötterna vilket var nog eftersom det bara slutade med att vi sprang upp och tog på oss skorna. Jag hade på mig ett långt linne och ett par hotpants och det förvånade mig faktiskt att jag gick ut så lättklädd, det har jag inte gjort på jag vet inte hur länge. Hur som helst så gick vi hem ifrån sjön och gick till Willys istället vilket var lika kul. Det var en ljummen och skön sommarkväll, sådana kvällar älskar jag.
Sedan så gick vi hemmåt och såg på One Missed Call 3:Final. Alla säger att det är den läskigaste filmen av alla tre filmerna som finns, men jag tycker faktiskt att ettan är mycket läskigare. Men det är ju nästan alltid så att ettan är den bästa filmen.
Vi somnade inte förääns klockan 4:00 och då somnade jag väldigt snabbt vill jag lova, sedan vaknade jag klockan 09:00. På lördagen var det jättefint väder så jag och Inez och Mathea bestämde oss för att gå till en affär som låg ungefär kanske 7 km bort. Det var en jättekul promenad och det var kul att komma ut, ännu en gång så gick jag i linnet och byxorna. Men linnet var så långt att det skulle kunna vara en klänning vilket jag inte har något emot alls. Det börjar bli grönt ute nu, äntligen, det tyder på att sommaren är påväg. Hur som helst, när vi kom fram till affären så köpte jag en blekning och ett paket tuggummi och bjöd Inez och Mathea på glass. Senare den kvällen så blekte jag håret såklart. Det är en av mina favoritsysslor. Mitt hår är typ vitt på visa ställen och kanske lite mörkare på underhåret och i hårbottnen. Mitt mål är att få platinablont hår detta året, och det kommer jag säkert att få. Det hoppas jag. Jag har hört att man kan sätta sig i solen och hälla citron i håret så bleks det. Det är ganska smart, men jag undrar om det funkar. Jag hoppas det, för då tror jag att jag kommer att pröva på det någongång under sommaren.
På kvällen så somnade vi klockan 00:40 på grund av att vi alla var helt slutkörda efter allt vi hade gjort. Det var skönt att sova eftersom vi sov ända till klockan 10 då det var dags att vakna.
Nu är det söndag och Mathea har åkt hem oturligt nog. Men vi har lovat varandra att vi ska åka till Gekås första helgen på sommarlovet, så det blir bra. Men nu måste jag återända till verkligheten och inse att det är skola imorgon. Men det är ju i och för sig bara 2 veckor till och sedan bär det av för sommarlov.
De sista 2 veckorna får jag stå ut med ändå.
Nej nu ska jag nog ta mig en liten tupplur, jag är slutkörd.
Hejdå.

Torsdagkväll, äntligen!

Nu är det torsdagkväll och imorgon slipper jag den cpade skolan. Imorgon så har jag hemundervisning, det är mysigt. Mest för att läraren är så snäll.
Nu när jag tittade ut på mina kaniner så insåg jag just en sak. Jag sa för mig själv att jag ville leva som en kanin, för att då skulle man nte behöva bry sig om något och bli gosad med och kelad med. Men jag kom och tänka på att människan är faktiskt ganska lyckligt lottad. Jag menar.....jag kunde ha födts till vad som helst i världen, en blomma, en kanin, en mask. Ja, vad som helst. Men jag föddes som människa, och min poäng är att vi människor är kapabla att göra väldigt mycket om man säger så, vi kunde ha födts till något som var lägst i näringskedjan, men nu är vi högst. Men.....äsh, jag fattar knappt själv.
Men visst skulle det vara skönt att vara kanin också
Nu börjar jag få huvdverk, jag har nog tänkt för inknutat.

Hur som helst, dagen idag har varit ganska bra, David blev utslängd ifrån skolan igen, men jag har inga problem med det. Ännu en dag med att jobba ostörd, det kan jag vänja mig vid. Det var lite kul när jag åkte hem med Julia, jag öppnade fönstret och srek HEJ åt en helt random människa, så var det min gamla musiklärare. Det var ju lite pinsamt, men kul var det. Nu är det som sagt torsdag och imorgon blir det fredag, det ser jag fram emot. Jag ska nog inte göra något speciellt i helgen, men ändå, jag gillar att bara vara ledig.

På tal om dagen så hade jag fått ett meddelande på facebook från min gamla lärare från 4-6:an. Den läraren var så snäll, det blev en så fin stämning  hela klassen. Det var liksom alla sorters folk där helt smashedi en och sama grupp, det kunda ha gått åt helvete, men det blev istället helt jävla wonderul!
Hon sa att det fanns några stycken som hon tänkte på extra mycket ibland och undrar hur det har gått för dom, jag var en av dom. Det rörde mig att hon fortfarande bryr sig så mycket. Det är lite skönt att veta att någon man tycker om fortfarande tänker på en trots att hon har en helt ny klass.
Dagen när vi skulle sluta i 6:an, den dagen var inte trevlig, men jag menar, nu är hela klassen bara het löst up. Ingen av oss har någon som helst kontakt längre, förutom internet men hallå, internet är internet liksom. Det känns sorgset att skriva om det här, man tänker så mycket på folk som man visste skulle förändras helt när man började i 7:an, man vsste bara inte hur man skulle kunna hindra det. Folk förändras, så är det bara, men det är sorgligt att se på. När man vet vad man har upplevt tillsammans. Vi hade det bra, det hade vi verkligen. Minnena från klassen 6D försvinner inte. Det var för att vi var unika, det var första året det fanns någon 6D, och det blev vi som fick det.

6D

Även om jag inte gillade alla, så tycker jag ändå att......vi var en bra klass.

Det har börjat bli fint väder ute! Sommaren är påväg! Jag är peppad som fan! det är bara två veckor kvar! Nu är det ne sådan mysig kvällshimmel som har alla sortes färger i sig, det är fint. Jag mår bra av sommaren, den lyser upp allt lite grann, men frågan är bara hur länge den kommer att lysa upp. Jag hoppas det blir länge.
Jag hoppas sommaren sprider solen inuti mig också, och tar bort alla mörka moln som svävar över mig.

Nu ska jag sluta klaga på allt och få alla att tycka synd om mig.

Hejdå.

Alter ego, har jag?

Jag börjar fundera på det här med alter ego, har jag verkligen ett? Visst är det ju så att jag inte riktigt är mig själv, men jag skulle nog inte kunna säga att det är två delade personer. Eller jo, det är nog faktiskt det. Jag börjar misstänka att jag har upptäckt mitt alter ego. Jag är ganska kluven faktiskt, nu är det ju så att alla har tv sidor, men jag tycker att mina sidor är så skilda. Det är liksom två helt olika personer i två helt olika världar. Det är som...ja det är bara så, jag kan inte riktigt hitta någon jämförelse på rak arm.
Alla har nog ett alter ego tror jag, alla har två olika sidor, vare sig de är lite olika eller fullständigt komplett separerade ungefär som mina. Men jag skäms inte för att ha ett alter ego, det känns å andra sidan som en slags trygghet att jag vet att det alltid finns någon som det går att falla tillbaka mot. Det är faktiskt en mycket bra sak at ha ett alter ego, i alla fall för mig. Men jag ska inte börja prata som att jag är två personer även om jag är det, bara i specifika sammanhang.

Min dag idag har varit relativt okej. David blev utkastad ifrån skolan vilket jag blev mycket glad för, nu spenderade jag i alla fall en dag med att plugga utan att bli störd. Sedan kom jag hem och tittade på tv och åt Crunchy Musli vilket har kommit att bli mina nya frukostflingor. Jag älskade dom! <3
Sedan har jag väll spenderat det största av min dag här, vilket är något som jag inte alls ångrar. Sedan kom jag på att jag skulle skriva en uppsats till på fredag om katolism och protestantism, och fick lite ångest. Men sedan smsade jag min hemundervisningslärare och berättade för henne att jag trodde att det var till nästa fredag och jättesnäll som hon är så flyttade hon fram det och sa att jag skulle njuta av värmen. Vi hinner med allt ändå förklarade hon. Det var jättesnällt!

Tack! <3

Nej, nu ska jag tvätta av sminket och gå och lägga mig. Jag får inte vara så trött i skolan imorgon. Men jag kommer att vara det ändå, jaja.
Godnatt.

I wish I could predict the future.

Jag vill kunna förutsäga framtiden! Jag vill se om livet kommer att fortsätta sin eviga låt som bara tycks gå på repeat eller om den faktiskt kommer att byta låt. Livet är ett spel, ett komplicerat sådant, spelar du dina kort fel, då är du ute ur spelet och blir eliminerad för att kanske komma tillbaks igen.
Jag vill bara ha det som jag har tänkt det, och om det blir det så lovar jag att jag aldrig ska klaga på NÅGOT mer. För då har jag fått det jag vill ha, det lyder:

16: Komma in på hårakademin

18: Genomgå könsoperation samt namnbyte och flytta till Japan.

18- till theday I die: Leva som en alternativ frisör i Japan!


Om jag får detta så ska jag aldrig klaga på något mer! Men jag måste ju själv anstränga mig, det vet jag. Men jag måste komma in, jag kan inte tänka mig något annat! GaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaH!
Nu har jag huvudvärk, jag tror jag sover nu.
Godnatt.

Alkohol.

Alcohol is a fucking bitch and doen't have any mercy.
I just learned it.

Japanska var det här.

Jag skriver ett väldigt onödigt inlägg just nu, men jag känner mig social så varför inte.
Just nu håller jag på med japanska-läxan. Det är väldigt lärorikt och underhållande! Dagen idag har varit mycket tröttsam, när jag kom hem så sov jag 3 timmar, men det behövdes. Men nu ska jag fortsätta!
Mata ne!

Jag väcktes, fan.

Jag sov faktiskt ovanligt bra inatt, vilket jag inte gör särskilt ofta, men det är alltid bra att man får sova lite extra. Jag väcktes som vanligt av min lillasyster och nu sitter jag här och är aptrött. När jag kommer hem så lovar jag mig själv att jag ska sova i flera timmar. Men just nu ska jag iväg till skolan.
Wish me luck. I'll need it.
Hejdå.

Back online!

Jag är tillbaka och viruset är nästan besegrat, just nu sitter jag dock på min storebrors laptop som han lånade ut till mig. Det var ett bra tag sen jag skrev, och då överser jag mobilbloggen. Hur som helst, det har ju varit storhelg i 4 dagar vilket är trevligt. Torsdagen kom och ingenting hände, men det var faktiskt ganska skönt för då han jag vila upp mig lite. Jag älskar att sova, det är då jag försvinner in i min egen lilla värld och då brukar alltid drömmarna ta över. Drömmar, dessa drömmar, ibland är dom bra, ibland dåliga, man kan nog aldrig förutse hur en dröm ska bli. Det vill man nog inte heller, jag gillar överasskningar. Eller jo, nu kom jag på att vi blev tvungna att städa hela övervåningen, jag gillar inte att städa, men nu när man tänker efter så tror jag faktiskt att det var en bra sak att vi gjorde det, även om det tog hela dagen. Jag har nog aldrig städat mitt rum riktigt superordentligt, kanske 2 gånger eller så, men nu fick jag göra det väldigt noga. Jag hittade en tjuga vilket var lite possitivt, eftersom jag är pank så behövs vartenda litet mynt, förutom 50öringar kanske. Det var damm in princip överallt, det fanns inte en kvadratcentimeter som inte var täckt med mycket äckligt damm. Damsugare kan vara bra att ha ibland. Särskilt om man ska städa.
På fredagen höll vi fortfarande på med städningen, det var också tänkt att vi skulle åka till ett köpcentrum som heter Wäla men det blev inte, så vi behövde inte skynda på med städningen. Jag fick damma av lister vilket jag aldrig har gjort innan och det tog 40 minuter att få hela mitt rum dammsugit. Jag blev faktiskt lite stolt över mig själv när det var klart. Det tog mycket tid, men det var det värt tyckte jag.
Eftersom jag inte har haft någon dator i helgen så tog jag tillfället att sitta vid chattroulette på min lillasysters dator vilket jag ofta göra när jag har tråkigt, bara det att 70% av alla som är på den sajten är snuskgubbar. Men ibland hittar man faktiskt någon trevlig att chatta med, men när man har tråkigt så kan man reta någon också, om man känner sig elak vill säga. Vilket jag råkade göra.
Lillasyster tog med en kompis hem och vi satt vid chattroulette i kanske 2-3 timmar, det var roligt, lillasysters kompis hade aldrig varit inne på chattroulette så hon satt där hela tiden och fick alltid en ny kick av varje. Vi mötte en 13-åring som ville ha camsex, det var äckligt, grymt äckligt. Det skrämmer mig att så unga människor går in på en sån sida för att ha camsex, men så är det. Samhället ida är skrämmande.
Vi var uppe till kanske klockan 1, sedan så gick jag och la mig och somnade säkert på en halvtimme, vilket är mycket ovanligt för mig.
På lördag var det äntligen dags för köpcentret Wäla. Hela familjen åkte dit för att få lite familjetid, och det var ganska bra. jag fullkomligt älskar köpcentrum, förutom det faktum att det ibland blir lite mycket folk, men det får man ändå tåla. Det slutade i alla fall med att mammavar snäll och köpte ett supersnyggt linne åt mig med ett rosa peace-tecken på från H&M och ett rosa/vitt striped ifrån Vero Moda. Dom butikerna har ibland bra smak faktiskt, förutom att alla barnkäder är för små och att det är de som är sötast. Men ibland kommer det upp något snyggt för tonåringar också.
Det fanns en liknande buttericks butik där som heter Partaj, där köpte jag my very personal vodoodocka, hon är grymt söt, hon heter Angel och ska vägleda mig genom livet. Jag hoppas att det är sant nu, för jag behöver verkligen vägledning och skydd. Angel går också att sätta på min mobil så hon alltid kan vara med mig.
Om ni vill köpa så gå in på www.voodolls.se
Efter Wäla åkte vi till Ikea och handlade lite, personligen tycker jag inte om Ikea, men jag fick i alla fall en mycket söt tvättkorg, vilket är nödvändigt.
Vi kom hem ungefär vid 19:00 eller något och jag var helt utmattad efter väldigt många nya intryck, fasst jag har varit där innan, men man vet aldrig var för slags människor man stöter på. Det var till exempel en tjej som tyckte min Pikachu-väska var häftig och vinkade åt mig, det var trevligt.
På kvällen så hade jag så tråkigt att jag ringde MAJZ för att hon skulle få pigga upp mig lite. MAJZ är alltid bra på det! Hon lyckades faktiskt efter en timmes pratande, nu kommer min telefonräkning att vara lite högre än vanligt.
Nu till vad som har hänt idag, det är ingenting, jag har bara suttit här i stort sett. Jag gillar inte söndagar, man går ständigt vetandes om att det är skola nästa dag, men i och för sig är det inte så jättefarligt nu, med tanke på att det snart är sommarlov.
Jag längtar som fan till sommaren, jag har lovat mig själv att jag ska upp till Uddevalla och Trollhättan! Jag har också lovat mig själv att jag ska sova över med Felicia, vare sig du vill eller inte! ;D
Nu har ni fått reda på vad jag har gjort, ny uppdatering kommer kanske imorgon. Vi får se.
Hejdå. 

MobilBlogg - Virus på datorn.

Jag skriver ett mycket kort inlägg, men det är bara så att ni ska fatta varför jag inte skriver. Min dator har nämligen fått virus och därför kan jag inte logga in. Jag trivs inte med att logga in på Bloggen på andra datorer, men nu måste jag sluta, för det här kostar cp.

bloglovin

Photobucket Jag heter då CupCake och bor i Laholm i Halland med min familj. Japan är mitt drömland och jag ska bo i Tokyo när jag fyller 18. Just nu är jag dock 14. Jag bloggar bara för mig själv och inte för någon annan, om du känner dig deprimerad efter att ha läst denna blogg. Fortsätt inte då.