I want too cry.

"Kanske kan vi också ta en promenad, till maxi eller något, tillsammans om några veckor. Hoppas <3"

Det vill jag mer än något annat i världen! Gud så glad jag är nu, jag hoppas och hoppas! ♥
Du är också värd det Felicia, jag hoppas att du någon dag kan förstå hur underbart vacker du är ♥

För övrigt så ligger min blogg på plats 80 i självförbättring med 2 prenumerantörer, jag trodde inte att någon skulle bevaka den, men ser man på, tack så mycket. :) <3

Kritvitt.

Det är väldigt vitt ute. Och kallt, otroligt kallt. Jag ska ut lite senare, ska gå och köpa en energidryck och gå på promenad med lillasyster. Det är ganska mysigt, eftersom det alltid går att prata med henne. Funderar på att göra lockar i håret idag, har aldrig haft det.
Plötsligt de senaste dagarna har jag fått en mycket stor lust att spela World of Warcraft, trots att spelet suger. Men vill man så vill man, kanske ska ta och spela lite senare.
Jag ska försöka leva bättre nu, inte bli ledsen för saker som är så små, jag ska försöka ta ett av de många steg mot ett bättre liv, jag hoppas att Felicia följer med. Jag tar henne i handen och hjälper henne när som heldst.
Om ni vill göra mig en tjänst, så be för Wilda inatt. ♥
Hejdå.

Nufan.

Ush, jag tycker så himla synd om dig.
För några dagar sedan föddes en liten flicka vid namn Wilda på Helsingborgs sjukhus. Lilla Wilda lever inte mer än max 2 månader. Wilda har en sällsynt sjukdom som förstör alla celler i hennes kropp. Jag tycker så jävla synd om henne ♥
Wilda är inte min lillasyster, men Felicias. Fyfan, hon blev bara 2 månader, tänk vad mycket hon skulle kunna gjort med sitt liv. Jag hatar den sjukdomen, hatarhatarhatar.
Jag hoppas ändå att jag får träffa henne någon gång ♥
"Livet är för kort för att man bara ska tänka på mat och räkna kalorier hela tiden, så nufan!"
Du anar inte hur glad jag blev, jag vill springa runt huset 10 gånger så glad jag är, du är en helt underbar människa! ♥ Jag är så stolt över dig och allt du har åstnakommit ♥

Vi får hoppas att lilla Wilda lever sina 2 månader. R.I.P ♥♥♥




Köpenhamn

Jag vill inteinteinte åka. Fan också.

37.7

Ush så varm jag är, det känns typ som att jag ska sprängas av värme. Jag har bara 37.7 men ändå känner jag mig så satans varm. Blä.
Det är snöstorm ute, det är inte fint att vara ute, men det är mycket fint att titta på, snö är helmysigt att fotografera i. Som otur är så har jag inte lyckats med någon smärre fotografering där ute, men det är ju febern också.
Vi får i alla fall hoppas att den håller i sig till helgen, för jag vill inte med till Danmark med min klass. Det är så pinsamt att gå runt med dom. Nu låter jag som världens mest bortskämda unge, men har ni träffat dom så skulle ni nog också skämmas. Så vi får hoppas. Senare till helgen så kanske jag ska ut och fota lite, vi får se hur det blir.
Hejdå.

Sjuk.

Jag har feber. Nu har jag fått sova ut i några dagar, det är bra. Men jag vill komma till skolan imorgon, jag vill ha japanska, men vi får se hur det blir.
Hejdå.

Fel.

Jag orkar inte. Fan i helvete. Vad har jag gjort för jävla fel?!
Hur jag än gör blir allting bara helt fel, jag orkar inte längre! Jag vägrar att gå till skolan imorgon, de får klara sig utan mig, jag vägrar att åka någonstans, för jag göra bara allt fel, jag vägrar att äta, för jag har ingen lust.
Jag har nått den absouluta nollpunkten, eller kanske finns det mer, men just nu i alla fall. Allt jag vill är att åka till Japan och bli framgångsrik i alternativt mode. Men då ska visst allting gå helt FEL! Min lärare ljuger för mina föräldrar, måste ajg äta som 10000000000 elefanter för att ni ska bli nöjda eller?! Vad är det för fel på er?! Nu hotar mamma pch pappa mig att jag inte får gå på UppCon, tack så mycket då. Dra åt helvete med er. Jag vill inte gå till skolan mer, vill inte. Alla bara ljuger och bedrar mig, vad får det mig att tycka om livet?! Tror ni att jag kan anförtro mig till någon senare? NEJ!
Allt i hela mitt liv blir bara fel, exakt allt. Det finns inga gränser för hur jävla fel det kan bli, just nu undrar jag om jag överhuvudtaget kommer få den framtid jag vill ha, eller om det bara var en dröm som jag fantiserade ihop för att sedan se den krossar som tusen skivor glas som jag ska gå på i resten av mitt liv. Kan inte jag få stanna hemma och vila ett par dagar?! Är det för mycket begärt?! Alla säger alltid att jag ska skärpa mig, om ni satt i min situation, mitt psyke, ja, då skulle ni inte tycka det var så jävla kul det heller! Så kom fan inte och säg något, för ni vet inte!
Ingen vet.
Jag blir så irriterad på livet. Vad har jag gjort? Varför ljuger alla bara för mig och är sådana jävla backstabbers, jag kan inte lite på NÅGON förutom Felicia längre, inte NÅGON ALLS! Det kanske sårar några människor, men jag kan bara inte. Det kommer ta lång tid innan jag börjar lite på er, om det händer någon gång alls.
Fan ta mamma och pappa
Fan ta skolan
Fan ta er
Nu vill jag att ni ska ha en sak klart för er, jag är INTE ute efter att någon ska ömka mig eller tycka synd om mig, bloggen är till för att JAG ska skriva av mig och INGET ANNAT, ni för kommentera, men inte sådana löjliga jävla kommentarer som: Oh jag tycker synd om dig BBY <3
Kanske är jag lite kräsen, men förfan, hur falskt låter inte BBY-frasen.
Jag hatar mig.
Hejdå.

Livets ironi?

Okej, nu blir jag riktigt irriterad. De dagar jag bestämmer mig för att vara social och vill gå ut, kan vi inte eller något. Sedan när jag inte vill ha något med världen att göra så ska såklart alla åka och shoppa eller något.
Så jävla irriterade. men det är livets ironi antar jag. Livet gillar inte mig känner jag.
På söndag blir det Avatar med Felicia, bäst! <3

Puss och kram. Skumbanan!

Fråga inte om rubriken. För jag vet inte själv.
Idag var den första japanskan! Jag fick ett par söta skosnören av Mizuho-chan, hon är helt awesome! ♥
Jag har inte riktigt en aning om vad jag gör, jag existerar. Om man säger så. Jag längtar efter Felicia, jag saknar henne som fan! Jag skulle ge jättemycket för att få se ett leende från henne. Det är fint.
Ush, jag vet inte riktigt, jag känner mig, meningslös, men jag vet inte. Äh, jag existerar och så är det med det. Men jag irriterar mig på all denna trötthet som har smugit in i mig helt plötsligt, jag är trött 24/7. Sängen är mitt nuvarande tillstånd, nu känner jag bara för att ligga och sova helt. Fara ut i en annan värld, drömvärlden, det är nog den bästa världen som finns. Där kan vad som heldst hända.
Nej nu ska jag allt sova. Hoppas att jag drömmer något fint.
Hejdå.

Mental utmattning.

Fritidset idag var en mental utmattning. Inte kul någonstans.
Jag är helt psykiskt utmattad nu, egentligen ska jag göra massvis med läxor. Men jag orkar inte.
Ush, jag tror jag går och sover.
Hejdå.

Jag hatar dig.

Jag hatar mig själv! Hatar hatar hatar hatar och hatar om igen! Jag sitter bara vid datorn och slösar bort hela jävla livet. Tänk på Jessica, 13 år, som har en extremt svår lungsjukdom, jag hade gett mina lungor till henne! Om jag bara kunde. Fyfan så ful jag är.
Det går liksom inte längre, jag hatarhatarhatar mig själv! Jag är ful äcklig fet trög lat dålig på alla sätt och vis!
Jag hatar mig själv.
Hatar
Hatar
Hatar.

Imorgon är det skola. Som sagt, tillbaka till den jävla verkligheten.

Ush, så jävla tråkigt, det är nästan som om det är äckligt tråkigt.
Jag bestämde mig i lördags, jag ska byta kön, jag ska bli en tjej. Det är nervöst, men samtidigt mycket spännande, jag undrar vad jag ska heta. Eftersom jag ska flytta till Japan så tror jag att jag tar ett japanskt namn, men det löjligt många att välja imellan, alla japanska namn är mycket fina! Men detta är en hemlighet, ingen får veta förräns jag är lite äldre.
Kawaii Design har världens sötaste tungpiercing, i Lördags så sa pappa att jag kanske inte behövde vänta ända tills jag blir 18 med att få pierca mig, i så fall, vill jag ha den piercingen! Och en under underläppen och en i själva underläppen, och en i naveln. Det är inte så många piercingar tycker jag i alla fall.
Sedan så har jag en jävlig lust att tatuera mig, men jag vill inte tatuera in något obetydligt, utan jag vill tatuera något betydelsefullt, därför funderar jag på att tatuera in: Felica. Jag vet inte riktigt var den ska sitta dock, men någonstans kanske i övre regionen. Kanske armen eller något.
Nu har jag så oerhört tråkigt att jag gör ett schema för veckan, såhär ser det ut.

Måndag: Köpa blekning, kanske bleka håret också.

Tisdag: Gå på fritids till halv 6 bara för att få ha japanska.

Onsdag: Japanska ♥

Torsdag: Sova

Fredag: Skola och sen är det helg!

Helgen: Avatar med Felicia ♥

Det är onsdagen och helgen jag ser fram emot, resten av veckan kommer att bli tråkig.
Jag fattar dock inte, pappa går aldrig ut med kompisar, sitter bara hemma och gör inget, förutom att han jobbar såklart, han säger att jag behöver utveckla min sociala förmåga. Okej, kolla på dig själv först?
Och bara för att jag ska få ha Japanska överhuvudtaget så måste jag gå på ett fritids till halv 6 på tisdagar. Det gör mig rädd, jag vill inte vara social med dom, jag kan inte prata med småbarn, det blir liksom bara helt fel. Men jag vet att vissa kommer att vilja prata med mig, men då får jag vara så kortfattad som möjligt! Eller hitta ett ställe att gömma mig på, jag får ångest, hjälp mig!
Slap me in the face, this is reality, bitch.

Hejdå.

Tillbaka från Göteborg. Tillbaka till verkligheten.

Nu har jag kommit tillbaka från en resa till Göteborg. Tillbaks till tråkiga Laholm.
Jag orkar inte skriva allt jag har köpt just nu, men jag skriver det snart, nu ska jag dock gå och lägga mig.
Godnatt!

Två stycken munsår. Skolan startar. Deprissionen rotar sig.

Skolan började idag. Nu ska jag ha det i 18 veckor till. Roligt? Nej.
Jag höll bokstavligen på att börja gråta i skolan idag, jag orkar liksom inte gå i skolan, inte i vanlig skola, det är för mycket människor, också ska man passa tider och allt. Jag vet att jag går i specialskola där det bara är 6 personer, men jag trivs inte med dessa människor. Dom är snälla, kanske det, men det är inte kul att vara i skolan, men i och för sig, vilken 14-åring tycker så. Men jag känner bara att det hade vart så mycket lättare att få hemundervisning, då slipper man åka taxi fram och tillbaka och gå upp tidigt för att man ska hinna med den. Nu låter jag bortskämd, men det är bara det att jag gillar inte personerna på min skola. Men jag får i alla fall hålla ut till sommarlovet, jag hoppas det i alla fall. Jag känner hur deprissionen har rotat fasst, nu vill jag bara sova bort mig på vardagarna och slippa göra någonting alls. Det är ungefär så jag känner i vanliga fall. Allt dom pratar om är traktorer och hur man ska ploga och allt annat sånt. Intressant? Nej.
Men en god nyhet är att jag ska till Göteborg på fredag, det ska bli roligt! Egentligen så skulle vi åka på lördagen men jag åker upp dit med min storebror, så får jag vara i Göteborg lite extra. Då har Kawaii Design öppet, jag vet inte riktigt vad jag ska köpa än, men det kommer i alla fall inte bli några tråkigheter där inte!
Imorgon så ska jag till Maxi, det är väll lite kul, jag ska köpa ett lyckotroll till, fasst med lila hår, och ett par lösögonfransar. Då har jag i alla fall någonting att göra istället för att sova direkt när jag kommer hem, men sova är skönt, bara det att det gör så att jag inte kan sova senare på natten. Det är mindre bra. Men jag har inte alls problem med att vara uppe på natten dock.
Jag vet inte riktigt vad jag ska gå klädd i, kanske ett par mjukisbyxor, men jag känner mig så himla ovårdad när jag har mjukisbyxor på mig, men dock håller dom en varm och skön.
Jag kom jusst på att jag har läxa, vi läser universum just nu, det tycker jag är lite intressant, jag tycker att galaxer är mycket fina, de skimrar i alla möjliga olika färger och mönster. The Cats Eye galaxy, det är den som är finast enligt mig, kanske för att jag tycker om katter i allmänhet.
Nästa helg ska jag se Avatar med älskade Felicia, det kommer att bli skoj, eftersom vi ska se den i 3D, lite läskigt, men kul, det sägs att den ska vara mycket bra, den verkar det också. Jag är lite känslig för så högt ljud, så jag får nog ta med mig ett par öronproppar, så blir nog allt bra. Men det ska bli kul att gå på bio med dig, Felicia ♥
På torsdag ska jag till BUP, där ska jag träffa Maria, vi jobbar med vad jag vill ha för framtid och vad jag hade tänkt om mitt liv o.s.v. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, jag litar inte riktigt på BUP, efter allt dom har gjort mot mig, är jag inte riktigt säker på att jag kan anförtro mig åt dom igen, det kommer jag nog aldrig göra, dom försöker spela snälla, men jag kan nog se igenom dom. Det är deras mask, ett leende, men bakom masken gömmer sig ett leende, ett mycket elakt leende. Jag tror att alla människor har på sig någon mask, men vissa kanske inte tänker på det. Jag vet att jag har på mig en mask, den masken har jag själv tillverkat, det tog lång tid att göra den, men tillslut blev den klar. Människor visar inte sitt rätta jag direkt, alla har nog på sig masker, det finns EN ända person i hela vida världen som jag kan ta av mig masken för. Det är Felicia ♥ Jag hoppas att hon litar på mig och gör det också.
Detta inlägget blev mycket långt, men ibland behöver man få skriva av sig lite tycker jag.
Jag snodde en cigarett från min storebror idag. Jag vet att det inte var snällt, eller bra. Men jag känner att jag behövde röka, jag har ingen som heldst aning om varför, men helt plötsligt fick jag ett sånt sug efter det, så varför inte, min storebror behöver ändå inte dom, han klarar sig med sitt snus.
Jag hoppas att tiden går snabbt, jag vill ha vår och sommar, den kyliga vintern har varat länge nog nu, nu vill jag bara ha sommar. Men det är ju så, att när man har haft sommar ett tag, längtar man oftast tillbaka till vintern, men det behöver inte alla göra, men jag gör det i alla fall. Sedan när vintern kommer blir det tvärtom.
Nu har jag inget mer att skriva, egentligen kanske jag har det, men, jag orkar inte.
Hejdå.

Eh.

Idag har vi haft gäster för att fira lillasyster. Det var faktiskt ganska kul, eftersom det kom en familj där det finns en tjej som är den roligaste människa jag har träffat.
Sedan köpte jag ett mobilsmycke, jag vill ha en ny mobil, en rosa uppflippbar, dom är söta. Mobilsmycket hur som heldst är ett litet troll med ljusblått hår och en ljusblå navelsten. Lyckotroll kallas dom, jag skulle kunna behöva lite lycka, massor faktiskt.
Imorgon börjar skolan och det kan bara dra åt helvete! Jag orkar inte gå upp imorgon! Jag ger mig ju bara iväg mot en hel byggnad för deprissioner, jag vill inte.
Det finns inget att göra.
Hejdå.

Lillasyster blir 12-år.

Grattis lillasyster! :D<3
För övrigt har idag inte gått ut på någonting alls, jag har bara sovit igenom dagen, men jag får ta och sminka mig snart för mormor och morfar kommer. Jag lyckades faktiskt också göra en rosett av mitt hår som Lady Gaga, det var lite collt måste jag säga.
Jag måste köpa en blekning, jag har tonvis med utväxt som är typ orange, men jag får väll se till så att de får åka in någon dag.
Jag har ingen aning om vad jag skriver om. Haha.
Nu ska jag väll försöka fixa mig. Senare får vi se vad som händer.
Hejdå.

Inför dagen. Öh.

Nu ska jag sminka mig och fixa mig inför dagen. Jag blev tvingad att gå ner till mammas jobb. Det är inte sådär jättefarligt, det är ganska mysigt att gå ut i snön, förutom att man fryser som fan.
Jag ska fråga om jag får pengar så jag kan gå och köpa mig själv en Powerking eller någonting sådant, för jag är i stort sätt tömd på all energi. Dagens kläder blir:
Grå Tweetie tröja
Svarta jeans
Svarta strumpor
And that's about it.
Jag längtar till Göteborg, jag har fortfarande tonvis med pengar att spendera.
Det känns som om det var flera år jag sminkade mig senast, så det kommer kännas lite skönt att gå ut i den iskalla vinterluften, ibland behöver man lite kyla, även om jag föredrar sommaren över allt annat.
Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning, then I'm off.
Hejdå.

Fan.

Jag vägde mig innan. Fanfanfan.
Jag vill inte väga så mycket! HElvetes jävla fanskap! BUP kan dra åt helvete!
Hejdå.

18.

Jag vill bli 18 nu! Tiden går way too slow!
Ush, jag känner mig så fucking känslolös, mitt liv är härmed svartvitt. Inget händer, någonsin alls! Jag medger att jag är väldigt asocial, men jag menar, vad fan finns det att göra i en liten håla som den här? INGET!
Snart börjar skolan också, så inte najs! Jag längtar tills jag åker till England, det kommer bli ett kul påsklov! Men jag vet inte om jag vågar åka London Eye, den verkar läskig, otroligt hög är den också.
Jag har VERKLIGEN inget att skriva om, livet går runt i små eviga jävla gråa cirklar just nu.

Hejdå.

Blekande av håret.

Just nu sitter jag med blekning i håret. Blekningen luktar mysigt och det är en skön känsla. Jag tror jag kommer att bli blondare, i alla fall i utväxten, that's for sure.

Grattis.

Idag fyller min storebror 17 år. Grattis åt honom.
Jag åkte och handlade en present till honom, det blev 5 filmer för 99 kronor. Då köpte jag även det sötaste lilla trollet jag har sett! Jag köpte det och döpte henne till Morchakka, när vi kom hem så satt jag och sminkade henne, resultatet blev:




Hon är jättesöt! Sedan åt vi någon taco-röra och jag håller snart på att spy. Efter det blev det tårta och mamma och pappa var ju tvungna att tvinga i mig det. Fan. Men jag hoppas att det kommer att löna sig, ikväll ska jag nämligen använda den sista blekningen jag har kvar. Jag får hoppas att resultatet blir bra.
Nu ska jag inte åka till Stockholm heller, mamma vill inte att vi ska köra i snöigt väder. Så jag får väll sitta hemma och längta tills jag får åka till Göteborg igen.
Hejdå.

03:30

Klockan är just nu 03:30, jag har suttit uppe och tittat på Outsiders hela kvällen. Alla är ju så asociala på msn så. Jag ska nog sova nu, eller försöka.
Godnatt.

Uppe hela natten. Igen.

Jag tänker vara uppe hela natten. Kan man inte sova så kan man inte. Går väll och lägger mig vid klockan fyra eller något. Mamma har stuckit igen och kommer inte tillbaks förrän imorgon. Liksom tack. Pappa säger att mamma kommer vara hemma hela dagen imorgon. Jag önskar jag kunde tro honom. För, jag saknar henne faktiskt. Plus att hon måste hjälpa mig att hitta en present åt storebror och jag måste köpa en sak från internet, och det måste ju hon göra. Suck.
Jaja.
Hejdå.

Hur dagen blev.

Den blev faktiskt helt okej. Vi åkte ner till Malmö och hälsade på farmor och farfars gravar och pratade om hur de var när de levde. Farmor var alltid så fin när hon levde. Jag kommer alltid ihåg hennes leende på morgonen, hon var alltid den första som gick upp, hur hon älskade att jobba i trädgården och laga mat. Ja, hon var helt jävla perfekt. Sedan tog cancer kål på henne.
Farfar blev en supande alkoholist, men han var snäll i slutet, då han var nykter, oftast i alla fall.
Sedan skulle alla åka hem, så beställde vi kinamat men jag ville ha sushi, det är ju samma pris på det och sushi är underbart gott! Kinamaten kanske blir till imorgon? Ris med sötsur sås, det är smakligt det med.
Om 2 dagar fyller storebror 17, han bode vara glad, måste hitta någon slags present.
Till min lillasyster som fyller 12 den 9:e Januari vet jag redan, hon ska få en nagel-behandling och målning gratis på en nagelsalong i Stockholm. Vi ska ändå upp till Stockholm, och hon älskar att ha fina naglar.
Jag fyller ju inte år förräns den 3:e juli, det är flera månader kvar tills dess. Suck.
Jaja, nu ska jag göra lite random saker.
Hej då.

The day has just begun.

Just nu sitter jag och är jävligt morgontrött. Jag var upe till klockan halv fyra igår och pratade med Maja.
Idag ska jag fara iväg till Malmö och hälsa på farmor och farfars gravar. Det är kul med lite omväxling. Även om jag faktiskt inte gillar Malmö. Ohwell.
Hur ser dagen ut för er?

Okej. Seriöst.

Jag ska bara tala om en sak. Min blogg är till för mig, och bara mig.
Men folk får läsa den, men jag vill inte att ni slänger inn så onödiga kommentarer som den jag fick nyss!
Om ni inte tar det seriöst, dra åt helvete med er.

Snön faller i bloggen. Lite vintermys här och var.

Klockan är nu 00:39 och jag kan inte sova. Som vanligt.
Jag sitter och chattar på msn med Emelie och Maja, jag och Emelie diskuterar skräckfilmer och jag och Maja chattar om helt random saker. Jag sitter här och funderar lite, på vem jag är och vad jag vill uppkomma i livet.
Det är jag inte riktigt säker på, först ville jag ju gå på textil och design, men sen kom jag på att jag älskar att fixa med hår. Tupera hår, färga och styla det! Och nu har jag fått klyvning och har ingen aning om vad jag ska välja. Det får jag göra, för jag går snart i 9:an, och jag vill gärna ha mina mål klara.
Jag får väll komma fram till något.
Ush, jag är så jävla trött på att mitt liv är svart och vitt! Det händer samma eviga sak om och om igen! Lite andra saker händer lite ibland, men för det mesta ligger jag bara och väntar på att något ska komma, mitt liv har varit det så länge jag kan minnas, en ända lång väntan. På vad skiftar. Men det är alltid något jag väntar på. Om man skulle beskriva mig med 3 enkla ord skulle det vara: Tråkig, Ful, Fet.
Det är så det är.
Nu ska jag kanske se en film, eller något sånt.
Hejdå.

Bästa bloggdesignen hitills! ♥

Den bästa bloggdesignen någonsin! Gjorts av Emelie Gayface! ♥
Tack så otroligt mycket, bloggen blev asfin och jag är MYCKETMYCKETMYCKET nöjd! ♥

Meningslöst.

Jag vet inte. Jag ser liksom ingen mening i att ens försöka hitta på någonting längre.
Livet är så jävla tråkigt, inget händer någonsin. Snart blir mitt liv helt svartvitt. Orka.
Mamma har varit borta i 3 dagar nu, hon var inte ens med på nyår, snällt. Haha. Jag vill beställa en sak från internet, men jag får inte om inte hon ser det, och så måste jag bleka håret igen! Men jag vet inte. Ush.

Nyårslöften

Nyårslöften år 2010:


1. Gå ner i vikt

2. Bli platinablond

3. Äta mer hälsosamt

4. Inte dricka läsk (coca cola, fanta, sprite etc.)

5. Vara Manba i sommar.

Mer nyårslöften kommer jag nog på lite allt eftersom. Men jag vet att det finns lite kvar, men jag kan inte riktigt sätta fingret på det, men någongång kommer jag nog på det.


2:29 1 Januari 2010

Nu är det då år 2010, jag hoppas att ni fick ett bra 2009! Och får ett ännu bättre 2010 ♥
Gott nytt år ♥

bloglovin

Photobucket Jag heter då CupCake och bor i Laholm i Halland med min familj. Japan är mitt drömland och jag ska bo i Tokyo när jag fyller 18. Just nu är jag dock 14. Jag bloggar bara för mig själv och inte för någon annan, om du känner dig deprimerad efter att ha läst denna blogg. Fortsätt inte då.